Hirdetés

dog Las Vegas-i Freeze Mage paklija és ami mögötte van

Sensevida | 19/06/20 16:31
Cikk mentése

A játékos az utolsó pillanatban rakta össze a 100 ezer dollárt hozó összeállítást. 

Hirdetés

Az előző hétvégén rendezett 500 ezer dollár összdíjazású Masters Tour Las Vegas verseny nem indult éppen zökkenő mentesen, ugyanis előzetesen kiszivárogtak, milyen paklikkal is indulnak a játékosok. A tetemes Warrior és Rogue mennyiséget látva sokan úgy határoztak, hogy változtatnak a listáikon, sőt egyesek teljesen más kaszttal vágtak bele a meccsekbe, mint korábban tervezték. 

A változtatók közt volt a verseny későbbi győztese, az amerikai dog is, aki OTK Paladin helyett inkább a manapság egyre népszerűbb Freeze Mage-et választotta. A játékos számítása be is jött és a pakli nagyon jól szuperált az ellenfelekkel szemben. Nézzük is meg, miből is áll a deck!

Dog's Freeze Mage

Primary Kód: AAEBAf0ECMUEigeQB7gIvuwCxvgCoIADip4DC4oByQOrBMsElgXhB/sMw/gC24kDg5YDn5sDAA==

A pakli sokak számára ismerős lehet, hiszen mostanában nagy számban találkozhatunk vele a ladderen. A taktika igazából pofon egyszerű: elhúzni a meccset addig, míg nem tudunk nagy pástot építeni és betámadni az ellenfél arcát. Érdekes módon mindez az agresszív és a lassabb listák ellen is működik, csupán máshogy kell felosztanunk az erőforrásainkat. Aggro összeállítások ellen rengeteg sebzéstől kímélnek meg minket a névadó Freeze spellek, plusz a klasszikus Frost Nova Doomsayer kombináció továbbá még időt is nyer nekünk, illetve egy olcsón kirakott Rabble Bouncer is életmentő lehet, amiből ráadásul 7 manás lényeket tudunk kinyerni a Conjurer's Callinggal, ha fordulna a kocka. A kontrollosabb paklik ellen már inkább a Luna's Pocket Galaxy jelentheti a győzelem kulcsát, hiszen így 1 manáért repülhet mondjuk Kalecgos, vagy Alexstasza és Archmage Antonidas is. 

A zömmel Warrior listákkal teletűzdelt mezőnyben a galaxis és hatása oroszlánrészt vállalt dog sikerében, viszont érdemes megemlíteni a Secondary paklit is, amiből kikerült Harrison Jones, Antonidas, továbbá a két Astromancer és Kalecgos is, hogy helyet adjon két Mirror Image-nek és Sea Giant-nek, illetve Khadgarnak. Így a játékos nem csak egy olcsó taunt falat tudott felhúzni, de ha az ellenfélnél is sok lény volt, mehettek a pástra az óriások is, amikkel a direkt sebzéssel nem rendelkező listák csak nagyon nehezen tudtak megbirkózni. Érdekesség, hogy a Tertiary pakliban található Deranged Doctor mindkét típusú ellenféllel, különösen a Bomb Warriorral szemben különösen hasznosnak bizonyul. 

Összességében dog rendkívül körültekintően rakta össze Freeze Mage pakliját, ami minden típusú lista ellen képes volt felvenni a versenyt. Ha kíváncsiak vagytok egyébként a döntő mérkőzésre, nézzétek végig az alábbi videót!

Nektek hogy tetszik egyébként dog Freeze Mage paklija? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?