dog Las Vegas-i Freeze Mage paklija és ami mögötte van

dog Las Vegas-i Freeze Mage paklija és ami mögötte van

A játékos az utolsó pillanatban rakta össze a 100 ezer dollárt hozó összeállítást. 

Az előző hétvégén rendezett 500 ezer dollár összdíjazású Masters Tour Las Vegas verseny nem indult éppen zökkenő mentesen, ugyanis előzetesen kiszivárogtak, milyen paklikkal is indulnak a játékosok. A tetemes Warrior és Rogue mennyiséget látva sokan úgy határoztak, hogy változtatnak a listáikon, sőt egyesek teljesen más kaszttal vágtak bele a meccsekbe, mint korábban tervezték. 

A változtatók közt volt a verseny későbbi győztese, az amerikai dog is, aki OTK Paladin helyett inkább a manapság egyre népszerűbb Freeze Mage-et választotta. A játékos számítása be is jött és a pakli nagyon jól szuperált az ellenfelekkel szemben. Nézzük is meg, miből is áll a deck!

Dog's Freeze Mage

Primary Kód: AAEBAf0ECMUEigeQB7gIvuwCxvgCoIADip4DC4oByQOrBMsElgXhB/sMw/gC24kDg5YDn5sDAA==

A pakli sokak számára ismerős lehet, hiszen mostanában nagy számban találkozhatunk vele a ladderen. A taktika igazából pofon egyszerű: elhúzni a meccset addig, míg nem tudunk nagy pástot építeni és betámadni az ellenfél arcát. Érdekes módon mindez az agresszív és a lassabb listák ellen is működik, csupán máshogy kell felosztanunk az erőforrásainkat. Aggro összeállítások ellen rengeteg sebzéstől kímélnek meg minket a névadó Freeze spellek, plusz a klasszikus Frost Nova Doomsayer kombináció továbbá még időt is nyer nekünk, illetve egy olcsón kirakott Rabble Bouncer is életmentő lehet, amiből ráadásul 7 manás lényeket tudunk kinyerni a Conjurer's Callinggal, ha fordulna a kocka. A kontrollosabb paklik ellen már inkább a Luna's Pocket Galaxy jelentheti a győzelem kulcsát, hiszen így 1 manáért repülhet mondjuk Kalecgos, vagy Alexstasza és Archmage Antonidas is. 

A zömmel Warrior listákkal teletűzdelt mezőnyben a galaxis és hatása oroszlánrészt vállalt dog sikerében, viszont érdemes megemlíteni a Secondary paklit is, amiből kikerült Harrison Jones, Antonidas, továbbá a két Astromancer és Kalecgos is, hogy helyet adjon két Mirror Image-nek és Sea Giant-nek, illetve Khadgarnak. Így a játékos nem csak egy olcsó taunt falat tudott felhúzni, de ha az ellenfélnél is sok lény volt, mehettek a pástra az óriások is, amikkel a direkt sebzéssel nem rendelkező listák csak nagyon nehezen tudtak megbirkózni. Érdekesség, hogy a Tertiary pakliban található Deranged Doctor mindkét típusú ellenféllel, különösen a Bomb Warriorral szemben különösen hasznosnak bizonyul. 

Összességében dog rendkívül körültekintően rakta össze Freeze Mage pakliját, ami minden típusú lista ellen képes volt felvenni a versenyt. Ha kíváncsiak vagytok egyébként a döntő mérkőzésre, nézzétek végig az alábbi videót!

Nektek hogy tetszik egyébként dog Freeze Mage paklija? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!