Fibonacci rálépett a gázpedálra: Fast Bomb Warrior top Legendben

Fibonacci rálépett a gázpedálra: Fast Bomb Warrior top Legendben

Kicsit átalakította a Bomb Warriort Fibonacci, amivel végül Legend Top 3-ig mászott.

Fibonacci akkor is Warriorral játszana, ha csak Tier 4 paklijai lennének a Hearthstone legnagyobb harcosának. Ezúttal a Bomb Warriort alakította át a kanadai kártyás és egészen Legend 3-ig lement a változattal. Mutatjuk a felgyorsított változatot! 

Fibonacci's Legend #3 Fast Bomb Warrior

Deck kód: AAECAQcKS9ICmu4CnfACkvgCoIADiIcDm5QDhJ8Dn7cDCp0CkAPUBJEG+wyb8wLR9QKz/AKXlAOalAMA

Kikerültek a pakliból a Control csomag részeit képző leszedéssel is rendelkező Mechek, mint a Dyn-o-matic és az Omega Devastator, helyükre érkeztek olyan early game-es lapok, amik kifejezetten jó szolgálatot tehetnek az elszaporodó Token / Aggro deckek ellen. Egy Armorsmith-szel nem sok ellenfél tud mit kezdeni a második körben, de Fibonacci még egy Improve Morale-t is techelt, ami segít a takarításban, sőt egy random Lackey-vel tovább bővíti az opciókat. 

A drágább lapok közül két szokatlan választást kell kiemelni. Az egyik a Sul'thraze, amit főleg Rush / Tempo Warriorok próbálgattak, mivel leszedésként is működik, de akár a végső csapást is be lehet vinni vele, mivel 4 X 4 sebzést húzhatunk arcra mindössze 6 manáért. A másik Azalina Soulthief, ami kifejezetten egy control kártyának számít, de ebben a változatban csak simán újratöltheti a kezünket, ha esetleg kifogynánk az erőforrásokból. A Cruel Taskmaster nem csak a korai szakaszban hasznos, de Grommash Hellscreammel együtt 10 manáért tud 12 sebzést tudunk kiosztani kézből, ezzel a semmiből kivégezhetjük a gyanútlan ellenfeleket. 

A paklit elsajátítani nem egyszerű, pontosan kell ismerni, hogy az ellenfelektől milyen lépésekre számítsunk, mert az alapján kell eldönteni, hogy milyen stílust érdemes felvenni már a mulligan fázistól. Pro tipp Fibonaccitól: "Ha épp nincs semmilyen Bomb kártya a kézben, akkor kell megpörgetni Azalinát, de minden a matchuptól függ."

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!