Négy lánctalpas nehéz tank a Frontline főnyereménye!

Négy lánctalpas nehéz tank a Frontline főnyereménye!

A Wargaming megerősítette, hogy ez az egység lesz a Frontline játékmód főnyereménye.

Az AE Phase I névre hallgató tier IX-es amerikai nehéz páncélos a T95-höz hasonlóan négy lánctalpat kapott, és a Wargaming hivatalosan is megerősítette, hogy ezt az egységet szánják a Frontline játékmód főnyereményének. A "Doom Turtle" fedőnevet viselő tankvadászhoz hasonlóan négy lánctalpon gurul, de a lánctalpak elhelyezése eltérő, -ugyanis nem egymás mellett vannak. Természetesen ha a négyből lelövik az egyiket, akkor a harckocsi mozgásképtelenné válik.

Az AE Phase I két szempontból is különleges lesz. Az egyik, hogy nyilvánvalóan egyedi besorolást kap -tehát könnyedén átültetheted a már képzett amerikai nehéz tank legénységedet ebbe a harckocsiba-, a másik, hogy beépített nagy javítócsomaggal rendelkezik, aminek működési elve megegyezik a jelenleg is játékban található fogyócikkel, -csakhogy ezt csata után nem kell mindig megvásárolnod.

Képeken az AE Phase I

A fotóra kattintva további nagy felbontású képeken tekintheted meg az új amerikai nehéz páncélost!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.