Aggódhat az MIBR, 5 éves szerződést írtak alá a legnagyobb kihívóik

Aggódhat az MIBR, 5 éves szerződést írtak alá a legnagyobb kihívóik

"Együtt marad a család."

Az Astralis kétszeres legyőzésével szinte egycsapásra került a nemzetközi CS:GO középpontjába a FURIA csapata pár héttel ezelőtt. A srácokat azonban már láthattuk a legjobbak ellen küzdeni az év elején is, hiszen ott voltak az IEM Katowice Majorön is, igaz ott nem sikerült nagy eredményt elérniük.

A DreamHack Masters Dallas és az ECS 7 döntőjében azonban szárnyra kapott a csapat, jelenleg pedig a legerősebb brazil csapatként tartják őket számon, hiszen HLTV-n már megelőzték az MIBR ötösét, sőt, FalleN-ék valószínűleg még lejjebb fognak csúszni, hiszen a napokban az EPL 9 döntője sem sikerült túl jól számukra. A FURIA viszont elégedett lehet a jelenlegi helyzetével, ezt támasztja alá az is, hogy mind az öt játékosuk egy meglehetősen hosszú, 5 évre szóló szerződést írtak alá a csapattal.

Ha minden jól megy tehát a jelenlegi FURIA ötösét még sokáig láthatjuk majd játszani. Ugyanakkor koránt sem biztos, hogy sokáig tartani tudják a jelenlegi világranglista helyezésüket, legalábbis FalleN szerint, aki azt mondta, hogy nagyon egyhangú a FURIA játéka, most, hogy bekerültek a legjobbak közé, mindenki nagyon hamar le fogja demózni őket.
Ezzel én személy szerint én nem értek egyet, hiszen ha csak az Astralis elleni két meccsét nézzük a csapatnak, már ott is látható, hogy bár valóban többnyire agresszívan játszanak a FURIA játékosai, mégis remekül felkészültek a dánok ellen, és tudták, hogy mikor jön el az a pont, amikor nem fog működni az agresszió, mikor kell kicsit passzívabb játékra váltaniuk és az is remekül működött nekik. Tény, hogy nehéz versenyek állnak a FURIA előtt, hiszen pár hét és jön az ESL One: Köln, majd az amerikai Minor, de ismét az EPL legfrissebb eredményeire hivatkozva, lehet, hogy pont megérett a brazil CS egy új uralkodóra. Legalábbis az biztos, hogy amennyire nehéz lesz most folyamatosan jó teljesítményt nyújtania a FURIA-nak, pontosan annyira nehéz most FalleN-éknek alkalmazkodni a mai, modern CS:GO-hoz. Mindemellett pedig egy portugál forrás szerint a szerződés aláírása előtt az MIBR megpróbálta megszerezni yuurih-t, de ő inkább jelenlegi csapatával maradt.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!