Shox visszatért! - Egymaga ültette le a FaZe teljes csapatát

Shox visszatért! - Egymaga ültette le a FaZe teljes csapatát

Lehet, hogy simán megnyeri majd az EPL-t a G2?

Nem igazán örülhettek az utóbbi években a francia CS rajongói, messze van már a Titan, ahogyan a G2 aranykora is. Persze mindig is ott volt a legjobbak között az éppen aktuális francia elit, de a mára sokkal inkább háttérbe szorultak a többi csapathoz képest.

Valószínűleg az sem segített a G2 az utóbbi években, hogy gyakorlatilag legalább annyit forgatnak ők, mint mi magyarok. Most viszont úgy gondolom, hogy egyre masszívabban megveti a lábát a két legerősebb francia a csapat, ami egyértelműen a Vitality és a G2. Mindkét ötös képes a meglepetésre, és bár sokan nem őket tennék meg az aktuális verseny győzteseként, bármikor benne van a pakliban, hogy előhúzzák a nyulat a kalapból. Most például a G2 van a célegyenesre fordító kanyarban, hiszen már a legjobb 4 között játszanak az ESL Pro League 9. szezonjában.
Ma délután az NRG csapatával kell majd megküzdeniük a döntőt érő győzelemért, ami ha úgy fog menni, mint a franciák tegnapi meccse a FaZe ellen, akkor az NRG bőven elkezdhet aggódni. A lengyel veterán, NEO vezette FaZe Clan labdába sem tudott rúgni a G2 ellen, Trainen 12-16-ra, míg a saját választású Dust2-n 8-16-ra kaptak ki. A franciák közül szinte mindenki brillírozott, de ha egy játékost kellene kiemelnem, akkor az egyértelműen shox lenne. A 27 éves IGL-nek egyik pályán sem volt párja, szemtelenül, ugyanakkor magabiztosan játszott végig. Dust2 közepén például viszonylag ritkán látunk füstöt áttoló játékosokat, shox viszont meghúzta a váratlant és be is jött neki.

Persze ehhez a fantasztikus ace-hez az is kellett, hogy a FaZe játékosai világukról se tudjanak. Rain, NiKo és NEO egyszerűen védhetetlen helyzetbe került, GuardiaN viszont kétszer is elhibázta a lövést, ami azért nem megszokott a szlovák AWP-s játékostól. Mai délután 3 órától újra G2 meccsel jövünk a Magyar Esport TV Twitch csatornáján, hiszen ma már az elődöntőket játsszák majd a csapatok. Mit gondoltok, összejöhet a G2-nak a döntő?

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!