Ki kerülhet a FIFA20 borítójára? Meglepő személyt látnának szívesen!

Ki kerülhet a FIFA20 borítójára? Meglepő személyt látnának szívesen!

Az EA Sports legnépszerűbb játéksorozata, a FIFA a 2020-as epizóddal tér vissza, azonban az előző résznél látott CR7-es képet valószínűleg lecserélik.

Miután bejelentették az EA Playen a FIFA20-at, és nagyjából tudni véljük, hogy milyen igazi újdonságot hoz magával a program, az egyik legnagyobb kérdés még mindig az, vajon ki díszeleg majd a borítóképen? Már év közben összeszűrte a levet Cristiano Ronaldo és a kiadó, így mindenhonnan eltávolították a portugál arcképét. A helyére ugye a Neymar, De Bruyne és Dibala trió került, viszont ez a megoldás aligha marad az új rész kapcsán.

Kik lehetnek az esélyesek?

Cristiano Ronaldo, ha valami csodafolytán nem jutottak dűlőre és egyeztek meg, akkor biztosan nem látjuk viszont.

Lionel Messi a Konamival leszerződött már egy ideje, bár ez talán nem lenne kizáró ok, de mivel a Barcelona stadionja sem lesz benne a FIFA20-ban, hatalmas meglepetés lenne az argentin képével találkozni a borítóján.

Az EA-nek megegyezése van a Premier League-el és amúgyis szoros kapcsolatot ápol egymással a két szervezet, ezért a top csapatokból többen is esélyesek lehetnek. De Bruyne és Mohamed Salah mindenképpen, de akár a Manchester United fenegyereke, Paul Pogba is szóba jöhet. Egy meglepetés név azonban felmerült itt, ugyanis az egyik legnagyobb oldal szavazást indított, hogy a rajongók kit látnának szivesen a borítón és óriási meglepetésre Son Heung-min (Tottenham) elképesztő sok játékos támogatását élvezte. Több, mint 290 ezren voksoltak rá. Nála csak Neymar kapott többet, ő majdnem elérte a 300 ezer szavazatot. Nem semmi lenne, ha egy dél-koreai játékost választana az EA Sports.

A brazil támadó mellett egyébként a francia bajnokságból csapattársa, Kylian Mbappé is simán befutó lehet a kiadónál, de a németeknél Thomas Müller népszerűsége is elegendő lehet egy ilyen poszt betöltésére. Ne feledjük, nem olyan rég Marco Reus díszelgett a FIFA játék borítóján.

Ti kit látnátok szívesen a FIFA20 borítóján?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!