Rank 25-ről indult, Legendig menetelt ezzel a free-to-play Combo Priesttel

Rank 25-ről indult, Legendig menetelt ezzel a free-to-play Combo Priesttel

Elképesztő teljesítményt tett le az asztalra Alice.

A jelenlegi Standard metában a leggyengébb Classok között tartjuk számon a Priestet, azonban a statisztika csak egy dolog. Alice fogta magát és unalmában elkezdett az amerikai szerveren játszani egy régi accounttal, ami Rank 25-ön pihent. A gyűjteménye szinte teljesen üres volt, így amellett döntött, hogy egy nagyon olcsó Priest decket dob össze és azzal próbál meg minél jobb helyezést elérni. Ez a terv végül túlságosan is jól sikerült, ugyanis Hearthstone mércével pillanatok alatt lejutott Legendig a tehetséges kártyás. Mutatjuk a Combo Priestet, amivel sikerült ez a nem mindennapi tett!

Alice's Legend Free-to-play Combo Priest

Deck kód: AAECAa0GBND+Ap+3A9GAA9YKDdIKpQn4Avb9AvIM5QTRCuX3ApH7AvYH+wyl9QKX9gIA

A pakli nem árul zsákbamacskát. A gyors és agresszív stílus kedvelőinek ajánlott pörgetni, mivel nagyon hamar kiürülhet a kéz, ami után nem sok esély van visszajönni a mérkőzésekbe. A Divine Spirit + Inner Fire (Topsy Turvy) kombó őrületesen jó még mindig, hiába van már velünk a kombó a HS kezdetei óta. A Northsire Cleric mellett az olcsó, de nagy életerővel rendelkező Mecheket is megküldhetjük plusz HP-val és támadási értékkel, ehhez a már említett kombót, vagy a Power Word: Shiledet, illetve az Extra Armsokat használhatjuk. Ha az ellenfélnél nincs megoldás a korai minionokra, akkor akár már a 4-5. körben eldőlhet a javunkra a meccs. Mivel egyre több deck játszik Silence-szel, ezért üresben nem érdemes nyomkodni a buffokat, azonnal ütni kell a felturbózott lényekkel.

A klasszikus late game nem létezik a fenti változatban, de a Coppertail Impostor akár a meccs későbbi szakaszában is okozhat meglepetést, mivel elég nehéz letakarítani a boardról egy négy életerős testet, amit nem lehet célozni a homályban. Az Unpowered Steambot hasonlóan sok életerővel rendelkezik, azonban önmagában semmit sem ér. Ha az ellenfél nem tudja lesebezni eléggé, vagy nem tudja elpusztítani, akkor lehet keresnivalója, egyébként nem sok vizet zavar. 

Alice állítása szerint összesen 121 győzelmet és mindössze 54 vereséget gyűjtött be a Legendig, ami 69 százalékos győzelmi arányt jelent. Ez egészen elképesztő, amit valószínű még egyszer nem tudna elérni. Kellett a szerencse és a jó matchupok is, de azoknak még mindig jó választás lehet a nagyon olcsó Combo Priest, akik szeretik Anduin változatait, de nem úsznak a varázsporban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!