Újabb botrány kialakulóban az NA szerveren, ezúttal Tarzanedot kapták csaláson

A botrányos karriert befutó tarzanednak ez már csak egy séta a parkban.

Ahogy azt már megszokhattuk az évek alatt, az amerikai szerveren mindig több a dráma és a botrány. A profi játékosok is előszeretettel csinálnak hatalmas baklövéseket, de az ottani high elo néha tényleg úgy néz ki, mint egy rossz tini dráma. Ezt persze sokan nem bánják, hisz legalább nem unalmasak a mindennapos a LoL rajongói számára. Tyler1 mellett talán Tarzaned mondható a leghíresebb olyan magas rangú játékosnak, aki skillje mellett a borzasztó viselkedéséről híres. Mindketten többször megpróbáltak megjavulni, Tyler pedig a szokásos rage-elések mellett többé-kevésbé sikerrel is járt, ellenben Tarzaned-al, aki még mindig az egyik legjobb játékos a szerveren, de nem véletlenül nem lehet egy csapat tagja.

Többször próbálkozott már, de a felmérő meccseken is olyan jeleneteket rendezett le, ami miatt nem a tudását, hanem a hozzáállását nézték elsősorban és inkább minél gyorsabban megváltak tőle. A sima solo Q meccseken külön listát vezet arról, hogy kik azok a játékosok, akiknek azonnal tönkre kell tennie a meccsét, de jó pár barátját vagy rajongóját is megkérte arra, hogyha tehetik, akkor rontsák el a listán szereplő játékosok meccseit. Az egyik ilyen személy Dekar, akivel már a hatodik szezon óta utálják egymást. Nemrégiben egy Tarzaned-hoz közálló személy viszont elküldött egy videót Dekarnak, amin az látható, ahogy a barátjaival egy Discordon csalnak el egy mérkőzést, miközben különböző csapatban voltak.

Már a videó megszerzésének története is megér egy misét, mivel Tarzaned megfenyegette a videót kiszivárogtató srácot, hogy visszavesz 3000 dollárt a Paypal-járól, ha bárkinek is továbbküldi vagy publikálja. Dekar épp ezért már hetek óta kirakott egy célt a Twitch csatornájára, a 3000 ezer dollár összegyűjtése után pedig fogta magát és feltöltötte Youtube-ra a videót. Az egész mérkőzésen hallható és látható történések bizonyítják, hogy tényleg win trade-eltek, az az direkt feedeltek, hogy Tarzaned megnyerhesse a mérkőzést. Mindez leginkább azért érinthet rosszul sok embert, mert ő jó ideig az NA szerver magasan legjobb játékosának számított és sokáig vezette is laddert. Végül azért érdemes megemlíteni, hogy a videó igen régi, körülbelül tavaly ősszel készülhetett.

Tarzaned természetesen egyből elkezdett ködösíteni és állítása szerint csak egyszer történt meg a dolog és nem is a fő felhasználó fiókján, de azt pont felvették videóra.

Hivatalos válasz még nem érkezett a Riottól, de ennyi bizonyíték mellett ez könnyen kitiltást érhet, főleg úgy, hogy úgy ismerik már Tarzaned-ot, mint a tenyerüket. A mérkőzést egyébként 15 dollárért adták el, ha hihetünk a videón átbeszélt részleteknek.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!