Bronzérmet szerzett a WiLD a SEC IX. szezonjában!

Bronzérmet szerzett a WiLD a SEC IX. szezonjában!

Meight dobogóval búcsúzott a WiLD csapatától!

Az elmúlt hetekben a dél-kelet európai régió legjobb LoL csapatai harcoltak egymással a SEC IX. szezonjában. Két magyar csapat is ott volt a legjobb nyolc között, végül a WiLD by Lagardère Sportsnak jött ki jobban a lépés, egészen a harmadik helyig meneteltek az erős mezőnyben. Így dobogós helyezéssel búcsúzott a WiLD Meighttől, aki Szerbiában folytatja pályafutását!

A Southeast Europe Championship kvalifikációjából csak az I AM jutott be magyar csapatként a legjobb nyolc közé, a WiLD kihagyta a selejtezőket, mivel meghívást kaptak a legjobbak közé, köszönhetően a legutóbbi SEC-en elért 4. helyezésüknek. Az I AM rögtön megkapta a Random 5-ot az első meccsen, amin hiába kezdtek jobban, végül a bolgár csapat diadalmaskodott. A WiLD 2-0-val lépett át a Nexus csapatán, majd a We Love Gaming ellen meccs nélkül nyertek, így hamar a felső ági döntőben találhatták magukat. Ott az ASUS Rog Elite túl nagy falatnak bizonyult, ezért az alsó ágról próbáltak meg újra visszakapaszkodni a Vadak.

A Random 5 azonban ellentmondást nem tűrően gázolt át a mezőnyön és a magyar srácok sem tudták megállítani LMZS-éket. A döntőben pont az a két csapat nézett farkasszemet egymással, akik az előző meccseiken a magyarokat verték el. Hiába kezdte 1-0-s előnyből a döntőt az ASUS, a Random 5 nagyon jól és összeszedetten játszott, így bolgár bajnokot avathattunk a június 21-i döntő negyedik (harmadik lejátszott) mérkőzése után. A WiLD ismét dobogóval távozott a SEC-ről, az I AM-nek sajnos túl erősnek bizonyultak az ellenfelek.

Összességében a Vadak elégedettek lehetnek az eredménnyel és megkezdhetik az újjáépülést, ugyanis az EBL-nek Meight és Paresz nélkül vágnak neki, Sanyadauval a dzsungelben, Sorával a középső ösvényen. Gratulálunk mindkét rájátszásban harcoló magyar csapatnak és reméljük az EBL-en is hasonlóan jó eredményre számíthatunk hazánk LoL-osaitól!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!