Stewie2K beszólása miatt volt kénytelen magyarázkodni a brazil szurkolók előtt

Stewie2K beszólása miatt volt kénytelen magyarázkodni a brazil szurkolók előtt

Az összetartásukról híres brazil szurkolókkal nem érdemes ujjat húzni. 

Ma este már a magasba emelheti majd valamelyik csapat az ESL Pro League kilencedik szezonjának kupáját, hogy ez az ötös a G2 vagy a Liquid lesz azt ti is megtudhatjátok, ha velünk tartotok délután 4 órától Twitchen. Garantáltan az utóbbi hónapok egyik legizgalmasabb meccse lesz, hiszen egy Bo5-ös döntőről van szó, amit a G2 rég nem látott jó formájában vár, a Liquid pedig bár világelső jelenleg, láthattuk, hogy a HellRaisers és a mousesports is meg tudta őket szorongatni.

Sőt, a Heroic el is verte őket, ami miatt a Liquid-nek az alsó ágról kellett visszamásznia. Ott találkoztak például az MIBR csapatával is, ami egy meglehetősen könnyed győzelmet jelentett az észak-amerikai csapatnak, Stewie2K azonban még így is túl tolta kicsit a hangulatot. Legalábbis az MIBR szurkolói szerint.
Dust2 hetedik köre ugyanis egy kés killel kezdődött, az áldozat pedig coldzera volt, amire Stewie a kör végén meglehetősen indulatosan reagált. Mivel ezt a meccset még nem közönség előtt játszották az amerikai játékos egyszerűen átkiabált volt csapattársának, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. "Hé cold, na most mennyire vagy ideges?" - hallhattuk az élő adásban is. Sokak szerint már az sem túl érett viselkedés, ha ilyen esetekben valaki átkiabál a másiknak, az pedig végképp nem, hogy ha az illető mindezt volt csapattársával teszi, aki hónapokig támogatta és segítette őt. Stewie2K később Twitteren adott magyarázatot, hiszen ő egyáltalán nem rosszindulatú bekiabálásnak szánta a mondatát.

"Folyamatosan így beszélünk egymással. Persze van köztünk egy kis rivalizálás, hiszen volt csapattársak vagyunk, nem akarunk veszíteni a másikkal szemben, de semmi komoly. Játékon kívül semmi gondunk nincs, imádom a srácokat."

Valószínűleg tényleg csak egy poénból eleresztett mondatról van szó, ami miden meccsen előfordul, csak az élő közvetítésben ezt nagyon ritkán halljuk. Az viszont már más kérdés, hogy van-e egyáltalán helye az ilyen kiabálásoknak az e-sportban, véleményem szerint, ha valami, akkor ez például egyáltalán nem segít az e-sport népszerűsítésében és megítélésében, hiszen kívülről ez egyszerűen bunkóságnak tűnik.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!