Izgalmas döntőnek nézünk elébe - A legtöbb frag és a legtöbb nyertes clutch helyzet is újra a G2 játékosaié!

Izgalmas döntőnek nézünk elébe - A legtöbb frag és a legtöbb nyertes clutch helyzet is újra a G2 játékosaié!

Hirtelen jött feltámadás után vajon a döntő is összejön a G2 csapatának?

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb EPL döntőjének ígérkezik a mai, ami elé végre nem úgy ül le mindenki, hogy nagy valószínűséggel már a meccs előtt megmondható a végeredmény. Persze sokan máris odaadnék a kupát a Liquidnek, azt azért ne felejtsük el, hogy az észak-amerikai csapat híresen nehezen játszik a döntőkben, meglehetősen felemás meccseken van túl, a G2 pedig elképesztően jó formában van.

Különösen Richard "shox" Papillon és Kenny "kennyS" Schrub, a két francia veterán teljesítménye brutális. KennyS és shox több HLTV statisztikában is visszaszerezték vezető helyüket az elmúlt napokban, így  újra kennyS a legfragerősebb játékos, míg shox az Astralis sztárját, Xyp9x-et is megelőzve vezeti a legtöbb 1vX helyzetet megnyert játékosok listáját.
Nagy út áll a G2 mögött az biztos, hiszen hosszú idő óta most először látjuk őket igazán jól játszani. Sokszor olvashattuk például kennyS nyilatkozatait, aki legtöbbször elég borús, de bizakodó helyzetet festett a csapat akkori helyzetéről, és nagyon úgy tűnik, hogy most el is tudják majd érni azt, amiért évek óta dolgoznak. Az egyetlen gond csupán a Liquid csapata, aki kerek egy évet élt az Astralis árnyékában, gyanítom már bőven ráuntak arra a helyzetre, és most minden erejükkel a győzelemért fognak harcolni. Ember legyen a talpán aki nyugodtan meg meri tippelni a mai döntő eredményét. Ha nem akartok lemaradni róla, akkor délután 4 órától találkozunk Twitchen!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!