Két új hőskinézettel debütált a Játékterem 2019: Ultrakombó előzetese

Két új hőskinézettel debütált a Játékterem 2019: Ultrakombó előzetese

A korábban bejelentett, idei játéktermi stílusú hőskinézetek mellett Lucian és Garen is új hőskinézetekkel lesznek gazdagabbak.

A Játékterem 2019: Ultrakombó esemény egy animált előzetessel debütált, melynek időtartama magyar idő szerint 2019. június 28-tól július 30-ig tart majd.

Itt érkeznek az újdonsült, már korábban bejelentett kinézetek, mint a Csatarobot Qiyana, Játéktermi Kai’Sa, Csatarobot Yasuo és a Játéktermi Caitlyn. De mindemellett a fejlesztők kettő újdonsült Demacia Vice-kinézetet is bejelentettek Lucian és Garen számára!

Az esemény során a küldetések teljesítésével exkluzív zsákmányjutalmakhoz juthatunk, mint például a Tekintély kiadású Játéktermi Caitlyn, na meg természetesen az eseményhez kapcsolódó chromákat is belehet majd szerezni a Játéktermi kinézetekhez.

Az Ultrakombó eseményről további információkkal érkezünk a napokban, így érdemes résen lenni!

További nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.