Jöhet a Liquid éra ? - Thorin szerint nagyon is!

Thorinnak igaza volt! TOP10 a Liquid top. Kérdés, hogy jön-e az ő uralmuk.

Thorin szerint itt egy kérdés maradt, az pedig nem az, hogy a Liquid-e a világ legjobbja, hanem, hogy lesz-e nekik érájuk. A kérdés első részével úgy gondolom nem kell foglalkoznunk, hiszen egyértelmű mindenki számára, az eredményeik magukért beszélnek.

Thorin ezt azért hangsúlyozza, mert sokan nem hittek neki, hogy az Astralis nem lesz top1, amikor visszaérkezik. Ezt én sem hittem. Kérdés, hogy az Astralis visszaérkezett-e már? Mert szünetet tartottak, de közben néha megjelentek. Látszik rajtuk, hogy nagyon kizökkentek régi formájukhoz képest. A Liquid folytatja, amit elkezdett, a szünet előtt is ők követték az Astralis-t, abszolút másodikok voltak. 

Azóta nem gondolom, hogy túl sokat változott volna a játék, így hiszem, hogy Astralis bizony vissza tud ülni a trónjára, ha csak nem jön egy új bitorló. Aztán persze van esély arra is, hogy a Liquid next level lett ennyi idő után, és az Astralis sosem fogja tudni beérni, hiába vezetett előtte annyi ideig. Én hiszem, hogy az Astralis összeszedi magát, és azzal a munkával és morállal amivel már megszerezte a "világ valaha volt legjobb csapata" címet, újra a hltv ranking élére kerül és a döntők mumusa lesz.

Láthatjuk az egymás elleni eredményeket, az Astralis egyértelműen jobban áll, még a szünetükben is sikerült elkapni a Liquid-et, viszont 1-2 meccset kivéve nem látunk nagy különbséget az állásban, nem arról van szó, hogy lealáznák őket a pályáról. Könnyen lehet tehát, hogy a dán szünet elég volt ahhoz, hogy a Liquid valóban elhúzzon egy kicsit, és megkezdődjön az uralmuk, de én úgy gondolom, hogy kell még egy kis idő az Astralis-nak és visszaülnek méltó helyükre.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!