5000 forint helyett ingyen húzhatjuk be az egyedi flipperjátékot!

5000 forint helyett ingyen húzhatjuk be az egyedi flipperjátékot!

Ha mindig is szerettél volna többed magaddal flipperezni, akkor a Kabounce a te játékod!

Ismét egy ingyenes játékkal kedveskedik nekünk a Steam. A Kabounce nevű multiplayer flipperjátékra csaphatunk le limitált ideig!

Hol vannak már azok az idők, amikor a Windows 98 elindulása után első dolgunk volt belépni a Space Cadet játékba, hogy megdöntsük a korábbi rekordunkat. A flipperjátékok azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek, elég csak a Pinball FX 3-ra gondolni, amihez a mai napig készítenek újabb és újabb asztalokat. A Kabounce elszakad a szokásos játékmódtól és az egész élményt áthelyezi egy hatalmas arénába, ahol mi magunk lehetünk a golyó. Az őrült játék célja, hogy a mi csapatunk szerezze a legtöbb pontot egy-egy meccsen belül, miközben a különleges képességekkel halmozzuk a kombókat. A 4v4 mód mellett egyedül is lehet játszani a Kabounce-szal, ugyanis 50 egyedi kihívást teljesíthetünk, miközben a falon és a bumpereken pattogunk, sőt a kanyarok levágása sem tilos.

Érdemes sietni, ugyanis a Kabounce-t csak ma estéig, azaz 06.24. 19:00-ig lehet ingyenesen bezsákolni a Steamen, a határidő lejárta után ismét 15 eurót kérnek el érte.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!