Hirdetés

Átugorhatatlan reklámok miatt háborognak a játékosok!

Loemifar | 19/06/24 10:07
Cikk mentése

Háborognak Redditen a játékosok az átugorhatatlan Snowfall reklám miatt.

Hirdetés

2018. szeptember 7-én jelent meg az NBA 2K19, ami több mikrotranzakciót tartalmazott, mint némelyik EA játék, ezért a játékosok az első néhány játékóra után elárasztották a fórumokat a negatív kritikákkal. Hiába egyeduralkodó a kosarasjátékok piacán a 2K, a legutóbbi résszel erősen mellényúltak és hiába telt már el közel egy év, újabb botrány alakult ki a játék háza táján. Átugorhatatlan Snowfall reklámok jelent meg a közel 20 000 forintos játék töltő képernyőjén, ami kiverte a biztosítékot a legkitartóbb gamereknél is!

Korábban már volt rá példa, hogy a Converse, vagy más gyártók képeit kellett nézni a loading screen közben, de ez a 60 másodperces spot túltesz mindenen. Van megoldás rá, de erre nem jött rá mindenki azonnal. A Main Menu Settingsben ki kell kapcsolni a 2KTV opciót és utána eltűnik az idegesítő reklám, ahogy arra felhívták a játékosok figyelmét Redditen. Persze a 2K nem nyilatkozott semmit az ügyben, inkább leszállították nem is olyan rég a játék árát 3 (!) euróra, ami nagyjából megfelel annak, amennyit ér az egész.

Átugorhatatlan és idegesítő reklámok, pay-to-win konstrukció és semmi újítás. Ilyen előjelekkel várhatjuk a 2K20-at, ami szeptemberben már érkezhet is a boltokba, hogy újra megtömje a 2K pénztárcáját. Szerencséjükre az EA nem képes használható NBA-s játékot kiadni, így marad a bosszankodás és a 60 eurós árcédula azoknak, akik szeretnének LeBron Jamesszel és Steph Curryvel a lehető legélethűbb formában bajnoki címet szerezni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?