Thijs csendre intett mindenkit: Silence Priest top Legendből

Thijs csendre intett mindenkit: Silence Priest top Legendből

A holland streamer egy ízig-vérig off-meta deckkel mászott top 14 Legendig.

A legnépszerűbb streamerek egyszerre kiváló játékosok és szórakoztató személyiségek. Hosszútávon nem izgalmas a legnépszerűbb Tier 1 decket nézni, ezért is cserélgetik bőszen a legváltozatosabb paklikat a videósok. Thijs a Silence Priestet vette elő egy kis fiesztához, ami össze is jött neki élő adásban. Mutatjuk Anduin off-meta pakliját, egy loccsantásnyi holland mártással!

Thijs Legend #14 Silence Priest

Deck kód: AAECAa0GBvsG+wyDlAOHlQOCnQOftwMM+ALdBOUE9gelCdEK0gryDOX3ApH7Aq6bA8idAwA=

Nagyszerű dolog, hogy a Silence Priest, mint játszható változat nem kopik ki a Hearthstone-ból, sőt kiegészítőről kiegészítőre egyre több supportot kap a fejlesztőktől. Ennek a támogatásnak köszönhető, hogy az alapból katasztrofális kártyák, mint az Arcane Watcher, vagy a Handlockban feltalált Ancient Watcher, még mindig megjelenhet kompetitív környezetben. Az őrzők mellé érkeztek még a Faceless Ragerek, amiknek szinte mindig lesz jó célpontja az asztalon, de a Hench-Clan Shadequillről se feledkezzünk meg, ami Arénában egy jó lapnak számít, ladderen azonban csak a Silence Priestben lehet elképzelni. A két Wild Pyro takarításként és Acolyte of Pain pörgetésként is nagyszerű, a SN1P-SN4P csak az Upgradeable Framebot miatt szerepel, de már csak ezért megéri betenni a deckbe.

A Silence effektek nélkül is lehet esély a győzelemre, ugyanis a Divine Spirit + Inner Fire kombóhoz elég néhány nagy életerővel rendelkező lény, azokból meg nem szenved hiányt a fenti változat. Olcsósága ellenére nem egyszerű a győzelmeket megszerezni, mivel a Combo paklik táborát erősíti, amikhez rengeteg tapasztalat szükséges. Mindig meg kell találni azt a pillanatot, amikor érdemes meghúzni az all-int, vagy azt a pontot, amikor kicsit vissza kell fogni a gyeplőt. Mivel nem kerül sok porba, ajánlott mindenkinek, aki szeretne kiszakadni a klasszikus Aggro-Midrange-Control háromszögből és kipróbálná magát valami teljesen új területen.

A 33 meccses minta nem reprezentatív, továbbá Thijs tudásával is kevesen rendelkeznek a mesekártyások között, de jó látni, hogy a rengeteg Tier 1 Huntert is el lehet kapni egy ilyen olcsó deckkel.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!