A One Piece átalakult, három új játékos lett a hátszelük

A One Piece átalakult, három új játékos lett a hátszelük

A One Piece eSports nemrég új tagokkal bővült, nézzük, milyen változásokra lehet számítani.

Aki figyelemmel kíséri a hazai League of Legends e-sport történéseit, az már biztosan hallott a One Piece eSports egyesületről, akik még anno 2016. október végén alakultak, azóta pedig egy kisebb kihagyást követően újból ostromolják a magyar szférát.

A One Piece a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság előtt tért vissza és támadt fel hamvaiból, az akkor készített interjút alább olvashatjátok el.

Az MNEB alapszakaszát a hatodik helyen zárták, ahol az Afterglow Esports Club egy hajszálnyival tudott előttük maradni. Most azonban a csapat megújult, nézzük, miről is van szó pontosabban.

Nolph már közel három esztendeje erősíti a gárdát, amikor pedig megérkezett Latte, akkor váltotta az elsődleges szerepét át felső ösvényesre, de ez nem akadályozza meg a mai napig abban, hogy bárki ellen megmérettesse magát. Latte kitartó munkája és elhivatottsága már az MNEB mérkőzései során is látszódtak, melyből reméljük kifogyhatatlan ereje van. Hozzájuk csatlakozik Shyro, aki korábban az Afterglow Esports Egyesület tagjaként vett részt a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság keretein belül.

Azonban a sornak itt még közel sincs vége, érkezett még ugyanis Elajjten lövésznek és shotcallernek egyaránt, illetve Imba Spock tölti be a csapat utolsó helyét, ők mindketten svéd import játékosok. Imba az EBL kvalifikáció során megmutatta, hogy miért is érdemes a One Piecenek alkalmaznia őt. Így a csapat jelenlegi felállása:

  • Top - Nolph
  • Jungle - Latte
  • Mid - Imba Spock
  • ADC - Elajjten
  • Support - Shyro

Sok sikert kívánunk nekik útjuk során!

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!