Nem érkezik idén Pool Party skin, a Demacia Vice pedig a 9.14 során várható

Nem érkezik idén Pool Party skin, a Demacia Vice pedig a 9.14 során várható

A napokban bejelentett kettő Demacia Vice hőskinézet nem a következő frissítéssel érkezik.

A 9.13-as frissítés hozza majd magával a Játékterem 2019: Ultrakombó eseményt, mely 4 héten keresztül lesz velünk, és a fejlesztők jó szokásukhoz híven kedvcsináló előzetes videókkal bombázta a közösséget.

Ennek a videónak a végén volt először látható, ahogy a Demacia Vice Garen és Lucian hőskinézetek, mint új kihívók bejelentésre kerültek. Mindkettő 1350 RP-be fog kerülni, megjelenési dátumuk azonban nem ugyan az, mint a korábban bejelentett hőskinézeteké, tehát nem érkezik szerdán a 9.13-as frissítéssel. Mivel egy 4 hetes eseményről van szó, valamit tartogatniuk kellett a következő, 9.14-es frissítésre is, így a két újdonsült kinézet odakerült át.

Spideraxe, a Surrender at 20 moderátora mindemellett még arról is tájékoztatta követőit Twitteren, hogy idén nem lesz újabb Pool Party kinézet, ami nem is meglepő az idén eddig bővített hőskinézet családok után. Amire pedig ezek lecsengenek, már ősz lesz, akkor pedig maga az évszak sem lesz már aktuális a nyári hőskinézetekhez. A Pool Party család jelenleg az alábbi hősökből áll: Caitlyn, Draven, Mundo, Fiora, Gangplank, Graves, Lee Sin, Leona, Lulu, Miss Fortune, Renekton, Rek'Sai, Singed, Taric, Zac, Ziggs és Zoe.

A Játékterem 2019: Ultrakombó esemény 2019. június 28-tól július 30-ig tart és első körben a Csatarobot Qiyana, Játéktermi Kai’Sa, Csatarobot Yasuo és Játéktermi Caitlyn kinézeteket hozza el magával.

Ti milyen hősnek tudnátok Pool Party skint elképzelni?

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!