Az Astralis sportpszichológusával erősít az ENCE

Az Astralis sportpszichológusával erősít az ENCE

Az Astralis egykori pszichológusa átigazolt a finn gárdához.

Mia Stellberg, az Astralis egykori sportpszichológusa az ENCE-nél folytatja pályafutását, miután a csapat twitteren jelentette be, hogy már az ESL One Köln versenyére vele készülnek.

Szünet után vissza a munkába, készen Kölnre! Néhány dolog igazán érdekessé vált. Erősítettük az edzői stábunkat Mia Stellberggel, hogy maximalizáljuk a teljesítményünket!

A hagyományos sportok világából érkezett sportpszichológus olimpiai bajnokokkal és többek között a finn jégkorongcsapattal is dolgozott már együtt. A tavalyi V4 Future Sports Fest-en mi is mikrofonvégre kaptunk.

"Az e-sportolók élete jóval nehezebb, mint a tradicionális sportolóké" -Mia Stellberg interjú

Az Astralis sportpszichológusa válaszolt kérdéseinkre a V4 Üzleti Konferenciáján!

Mia munkája 2016 végén és 2017 elején rengeteget segített az Astralis-nak, hogy elinduljanak a bajnokká válás útján. Ekkor dupreeh is elismerően számolt be a közös munkáról és eredményről.

 "Sikerült elérnie, hogy meggyőzzük magunkat arról, igenis mi vagyunk a világ legjobbjai. Megtanított nagy nyomás alatt is jól teljesíteni, és arra, hogyan kezeljük a folyamatos terhelést egy versenyen. Rengeteggel tartozunk neki, nagyon sokat tanultunk tőle!"

Kíváncsian várjuk, hogy az ENCE-nél is sikerül-e hasonló eredményeket elérni. Mivel Mia is finn, ezért a rajongók sokat várnak tőle. Július 2-7. között az ESL One kölni versenyén kiderül, amit nálunk is élőben nézhettek majd!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!