FORG1VEN-t már a LoL játékostámogatásból is kibannolták

FORG1VEN-t már a LoL játékostámogatásból is kibannolták

Mióta nincs katonaság, hirtelen rengeteg ideje lett a görög ADC-nek, most pedig addig feszítette a húrt míg el nem szakadt.

A Riot játékostámogatási rendszere mindig hagyott némi kivetni valót maga után. Persze egy ekkora cég, ekkora játékosbázissal nem tud mindenkinek megfelelni és segíteni, de néha evidens ügyekben sem oldják meg a problémát. Arról viszont még soha életemben nem hallottam, hogy valakit nem csak a fiókjából, nem csak az összes szerverről, de a játékostámogatásból tiltsanak ki. A visszatérő görög ADC játékossal ez most mégis megesett, FORG1VEN ugyanis annyiszor jelentett fel griefereket és wintradereket, hogy a játékostámogatásnál dolgozó személy többszöri figyelmeztetés után kitiltotta.

Természetesen ahogy ez várható volt, FORG1VEN nagyon felkapta a vizet, a témát pedig később sokan, többek közt Thorin is nagyon a szívére vette, és egyből a Riotot kezdték el gyalázni. Itt még egyszer érdemes megemlíteni, hogy a Riot játékostámogatása közel sem tökéletes és vannak vele problémák, de FORG1VEN teljesen megérdemelte a kitiltást. A játék felhasználási feltételeiben benne van, hogy a spam elkerülése végett egy megválaszolt kérdés esetén ne nyissunk új ticketet és a meglévőt se szemeteljük tele további magyarázatokkal vagy kérdésekkel. FORG1VEN ezt látszólag többször megsértette és be is vallotta, így a tiltás teljesen jogos. Ettől függetlenül a magas szinten játszó játékosok között tényleg rengetegen csalnak különféle módszerekkel. Legutóbb éppen Tarzaned-ról derült ki, hogy tavaly legalább egy meccset megvett a haverjaitól.

A görög játékos frusztrációja tehát teljesen érthető, de van az a pont, ahol meg kell tanulni elengedni a hasonló vitákat.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!