Se Astralis, se FaZe, se MiBR! Tényleg megérdemelt az a negyedik hely a franciáknak?

Se Astralis, se FaZe, se MiBR! Tényleg megérdemelt az a negyedik hely a franciáknak?

A Vitality a ranglista 4. helyét foglalja el, mégsem játszották még számos riválisukkal, sokan nem tartják fairnek helyezésüket.

A Vitality az elmúlt időszakban megkérdőjelezhetetlenül jól játszott. Ettől függetlenül viszont a sors úgy hozta, hogy a Vitality nem igen játszott még jó pár ellenfelével, így sikerült behúzniuk a világranglistán a 4. helyet. A FaZe-t, a MiBR-t és az Astralis-t is sikerült elkerülniük, így jó pár erős csapatot úsztak meg a hónapok alatt. Sokan kételkednek benne, hogy ez megérdemelt-e.  Nézzük hát, miből is áll ez össze, kikkel játszottak, és milyen eredményekkel. 

Jó pár versenyt megnyertek, de egyik sem volt a legek lege. Főként az ECS döntőnek és a cs_summit-nak köszönhető ez az eredményük, de az ECS-en nem volt ott a Liquid pl., a summit pedig egy más stílusú, kisebb presztízsű verseny, kevesebb díjazással, lazább környezettel. A DreamHack Dallas-on nem sikerült nagyot menniük, pedig hasonló volt, mint a másik kettő, mint amit megnyertek. Ezeket az eredményeket nézve, szerintem korrekt a helyezésük, persze, lehet, hogy csak 5# vagy 6# lenne a valós, de egyik ranking sem lesz soha teljesen perfekt.

Itt láthatjuk a meccseiket, amelyek nem igazán kielégítőek, ha az utolsóakat nézzük. Ezeknek viszont közös pontja, hogy ESEA MDL-ben játszódtak, és már rég továbbjutók voltak, mikor ezekre sor került. Számukra mindegy volt, hogy nyernek-e vagy nem eredmény és bejutás szempontjából. Volt mit ünnepelniük, nem olyan morállal ül ide az ember egy majdnem mindegy netes meccsre, szerintem ez érthető. Előtte a LAN-os eredményeiket láthatjátok. 

Itt a helyezéseket látjuk, bár gondolom ezzel nem sok embertársamnak mondtam újat. Ha nézegetjük, azért a mögöttük lévő csapatokból jó néhányat elvertek, a summit-on még a Liquid-et is elkapták. Egyedül a North verte őket oda-vissza, viszont ők nem nyújtanak elég kiegyensúlyozott teljesítményt egyelőre, de óriási potenciál van a csapatban. Szerintem megérdemelt a Vitality-nak a 4#, sokkal jobban, mint FURIA-nak az 5#. A Vitality-t egy TOP5 csapatnak látom, a FURIA zuhanására, viszont lehet számítani véleményem szerint.

Természetesen a Vitality is küzdeni fog az ESL One Köln trófeáért július 2 és 7 között, amit magyar nyelven is nézhettek majd nálunk az alábbi linken! 

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!