Három kihagyhatatlan akció a 2019-es Steam Summer Sale-en!

Három kihagyhatatlan akció a 2019-es Steam Summer Sale-en!

Összegyűjtöttünk három olyan játékot, amit kár lenne kihagyni a Steam Nyári Vásáron.

Ismét elrajtolt a Steam Summer Sale, amin jó szokáshoz híven, rengeteg pénzt költhetünk akciós játékokra. Gaben és a Valve pénztárcája egyre csak duzzad, miközben a nyári forróságban élvezhetjük a legjobb videojátékokat, amiket kedvezményesen, hatalmas akció keretében húztunk be a világ legnépszerűbb online videojáték áruházában. Ma kezdődik a Nyári Vásár harmadik napja, ezért három kihagyhatatlan ajánlatot gyűjtöttünk csokorba!

PlayerUnknown's Battlegrounds

A PUBG népszerűsége jelenleg is az egekben van, ezért kötelező vétel mindenkinek, aki még nem próbálta ki a battle royale műfaj egyik legnagyobb nevét. Kicsit bugos, kicsit csúnya, kicsit lassú, de azért milliók szeretik világszerte, ami garancia arra, hogy több száz órányi akcióval szolgálja ki azokat, akik rászánják a nagyjából 5000 forintot.

Eredeti ár: 29,99 € (9700 forint)

Akciós ár: 14,99 € (4850 forint)

Portal 2

Kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni a Valve puzzle játékáról, ami rengeteg díjat besöpört és milliók szívét dobogtatta meg az elmúlt 8 évben.. Az egyedi és különleges játékmenet mellett, egy lehengerlő és izgalmas történetet is kapunk egy üdítő áráért. Kötelező vétel, amit bűn kihagyni, amúgy meg "The cake is a lie!".

Eredeti ár: 8,19 € (2600 forint) 

Akciós ár: 0,81 € (260 forint)

Witcher 3: Game of the Year Edition

Geralt kalandjainak harmadik felvonása a legjobb fejlesztőcsapatok közé emelte a lengyel CD Projekt Redet. Nem véletlen ez a siker, mivel a szemet gyönyörködtető grafika, a csavaros történet és a pazar játékmenet berántotta még azokat is ebbe a világba, akik idegenkedtek tőle az első trailerek alapján. A világ egyik, ha nem a legjobb RPG-jét érdemes GOTY verzióban megvásárolni, ugyanis a két teljes értékű DLC megéri a felárat.

Eredeti ár: 49,99 € (16200 forint)

Akciós ár: 14,99 € (4850 forint)

A Nyári Vásár legnagyobb áreséseit itt találjátok, csemegézzetek a nagyon olcsó játékok között!

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!