Rank 5 alatt Warrior uralom van az összes szerveren!

Meggyőző teljesítményre képes a Warrior, de a Hunternek és a Shamannak sincs oka szégyenkezni.

Ismét összegyűjtötte a szerverenkénti kilenc legerősebb decket a HSReplay, amiket Rank 5 és Legend között pörgetnek a játékosok. Az eddigi trendektől eltérően minden szerveren ugyanaz a deck uralja a laddert és a további sorrendben sincsenek nagy eltérések. Nézzük a számokat! 

Amerikában, Európában és Ázsiában is hódít a Control Warrior, ami népszerűségéből veszített ugyan, de a teljesítményén ez nem látszódik, sőt kicsit javult is az elmúlt héthez képest. Ez a lassú Warri nem szenved a Mech és Secret Hunterek ellen, sőt a Token Druid és a Murloc Shaman sem jelent rá veszélyt. Továbbra is a legjobb counter rá a Dragon Mage, de ebből nem sokat találni ladderen, inkább a versenyeken tarol a nagy Khadgar Summon Mage sárkányos verziója. A Control Warrit a Mech Hunter - Murloc Shaman - Secret Hunter hármas követi, ami teljesen rendben is van. Nagyjából ez olvasható ki most a legnépszerűbb statisztikai oldalak gyűjtéséből is, így nem meglepő, hogy a szerverenkénti erősorrendben is ezt a három decket találjuk a dobogó alsóbb fokain. Mindhárom deck olcsónak és gyorsnak számít, egyéni preferencián múlik, hogy ki melyiket választja. A Control Warrit egyik sem veri el hosszútávon, de csak kicsit maradnak el az 50 %-os győzelmi aránytól. 

A hátsó szekcióban megjelenik a Druid, a Mage, a Paladin és a Rogue is, de ezek egyike sem Tier 1 most. Tier 2 tetején próbálkozik mind a négy hős, de a Warriorokat és a Huntereket nehéz elkapni. A Hooktusk Rogue mellett a Tempo Rogue-ok újra kezdenek feléledni, a Pogo Rogue továbbra is csak Legenden belül képes értékelhető számokat felmutatni, amúgy beragadt a 45 % winrate körüli Tier 4-es szintre. A Cyclone Mage nagy játéktudást igényel, talán a legtöbbet a fenti listáról, ezért sem lehet konstans jó számokat elvárni tőle. A Mech Paladin és a Token Druid hullámhegyeket és hullámvölgyeket tudhat maga mögött, jelenleg mindkét pakli jó választásnak tűnik, mivel a Warriorokat nem, de a Huntereket el tudják kapni.

Control Warrior

Deck kód: AAECAQcIogKQB/kMkvgCjvsCoIADhp0Dn7cDC0uiBP8HnfACm/MC0fUC9PUCg/sCnvsCs/wCkp8DAA==

Cyclone Mage

Deck kód: AAECAf0ECooBywSWBd4FuAie8ALu9gKggAPSiQOWmgMK0wGrBOYE4Qe8CMiHA4OWA5+bA+KbA/+dAwA=

Mech Paladin

Deck kód: AAECAZ8FCI8JqPsC8f4CoIAD0YADipoDtJsDn7cDC88Gn/UCpfUC/PwC1v4C1/4C2f4C3f4C4f4CkYADzIEDAA==

Secret Hunter

Deck kód: AAECAR8KxwPJBK4GxQjbCaCAA6eCA5uFA6KKA/mWAwqeAagCtQOHBP4MmPAC7/EC9YkD5pYDvpgDAA==

Bomb Warrior

Deck kód: AAECAQcEkvgCoIADm5QDhp0DDUuiBP8HnfACm/MC0fUCg/sCnvsCs/wC9YADl5QDmpQDkp8DAA==

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!