Legjobb deckek a Temporus Shift Tavern Brawlhoz!

Gyors winek, egyszerű paklik. Könnyedén farmolható ezekkel a deckekkel a heti Tavern Brawl, a Temporus Shift.

Kizárólag Standard kártyákból lehet összerakni a heti Tavern Brawlhoz a deckeket, ezért érdemes jól megválasztani mivel vágunk bele a garantált Classic pakk, vagy a napi 100 gold farmolásába. Összeszedtünk pár jó paklit, amivel pillanatok alatt megszerezhetőek a győzelmek!

Aggro Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBNQFigevB8D9Ag1G8gH6AZwC3AODBfQF9QXPBv4HsQiWCZCaAwA=

Az epic kártyákat nyugodtan ki lehet hagyni a pakliból, helyükre mehet néhány Secret, vagy olcsó minion. A dupla köröknek köszönhetően azonnal eláraszthatjuk a boardot, majd a következő alkalommal már nyúlhatunk is az ellenfél arcára.

Token Druid

Deck kód: AAECAZICBq8EigbWmQPTnAPWnQOftwMMQP0C9wPmBcQGsQjX7wL2/QKJgAOMgAPDlAPOlAMA

Mivel a Knife Juggler első kör, tokenek második kör nem túl bonyolult játék, sőt a Savage Roar is nagyszerű az extra turnben, a klasszikus Token Druid, néhány tech kártyával, mint a Mad Summoner, vagy a Leeroy Jenkins, hasít a heti bunyóban.

Anti-Aggro Priest

Deck kód: AAECAa0GBNAC0P4CoIADg6ADDYoB7QHlBNUI0QrSCvIM8vEC+/4Cl4cDg5QDmJsDmZsDAA==

A Doomsayer garantáltan takarítja a boardot, a nagy Tauntok és egyéb sok életerővel rendelkező lényekkel könnyedén tarthatjuk az asztalt a gyorsabb deckek ellen is.

TTK Mage

Deck kód: AAECAf0EArwI7vYCDgyKAZUDqwS0BOYElgWXBrT8AsiHA6aYA5+bA+KbA/+dAwA=

Egy kör helyett, kettő kell a decknek, innen a TTK, azaz Two-Turn Kill elnevezés. Elég kitenni a Mana Addictet, vagy a Questing Adventurert, utána nincs más dolgunk, mint megpörgetni a rengeteg olcsó varázslatot, miközben folyamatosan hízik a lényünk az elsütött spellek után.

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIAq8Ev5gDDjPvAdsD/gPQB6cIkwnw8wKc/wKMlAO1mAPGmQP0mQPWnQMA

A rengeteg kis Murloc egymást is buffolja, de a Leeroy + Rockbiter + Windfury is néha elég a győzelemhez. Minden másra ott a Bloodlust.

Aggro Spell Damage TTK Mage

Deck kód: AAECAf0EAu0FwZgDDrsClQOrBLQE5gSWBaAF++wCo/0Clf8Cuf8Cn5gDn5sDzp0DAA==

A Mana Addict / Questing Adventurer helyett a sebző varázslatokon van a hangsúlyt. Első körben ki kell tenni mindent, ami plusz spell damage-et ad, vagy csökkenti a varázslatok manaköltségét, utána csak ki kell szórni kézből mindent ami sebez.

Nektek milyen paklival sikerült a heti Tavern Brawl?

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!