Steam Summer Sale 2019: zseniális játékok 300 forint alatt

Steam Summer Sale 2019: zseniális játékok 300 forint alatt

A Steam idei Nyári Vásárában rengeteg nagyszerű játékra csaphatunk le szinte ingyen.

Egy félliteres üdítő áráért kiváló videojátékokra csaphatunk le a Steam Nyári Vásárában. Ha eddig nem voltak meg a könyvtáratokban ezek a címek, akkor most azonnal pótoljátok őket!

Left 4 Dead

Csomagban is megéri behúzni a L4D és L4D2-t, mivel a zombihentelés kooperatív módban még mindig elképesztően szórakoztató. A legrégebbi kenyérpirítón is elfut a játék, ami bőven megéri a 260 forintos, csomagban 600 forintos vételárat.

Akciós ár: 0,81 € (265 forint)

Half-Life 2

A Valve talán leghíresebb és egyik legnépszerűbb játéka lassan 15 éve van velünk és hiába nem lesz valószínű soha kész a harmadik rész, Gordon Freeman kalandjait kötelező átélnie mindenkinek. 

Akciós ár: 0,81 € (265 forint) 

The Room

Egy kiváló puzzle játékot ajánlunk nektek, amit ennél olcsóbban csak akkor kínálhatna a Steam, ha nem kérne semmit érte. Nem könnyűek elsőre a feladványok, de bele lehet jönni egy kis idő után és pár óra alatt simán kipörgethető az egész. Ha tetszett az első rész, akkor a többit is nyugodtan húzhatjátok be szintén kedvezményes áron.

Akciós ár: 0,49 € (160 forint)

Nem emeljük ki külön, de a Half-Life első részét, a zseniális Portalt és Portal 2-t, valamint a Dwellert, a Counter-Strike: Source-t és a nagyon aranyos Toki Torit is fillérekért húzhatjuk be a Steam Summer Sale-en. Ne vesztegessétek az időt, irány vásárolni! 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!