Felkél erősebben és keményebben: ismét lecsapott a Nomi Priest

Felkél erősebben és keményebben: ismét lecsapott a Nomi Priest

Kanada egyik legjobb mesekártyása ismét megmutatta, hogy van még erő a Nomi Priestbe.

A Tempo Storm kártyása nemrég behúzta a WESG döntőjét, de most nem ezzel a nagyszerű teljesítménnyel került a középpontba, hanem azzal, hogy egy "Tier végtelen" deckkel futott egy hatalmasat Legenden belül. Itt a Nomi Priest, ami megkapta a Purple-féle frissítést!

Purple's Legend #31 Nomi Priest

Deck kód: AAECAa0GBJeHA9KZA5ibA4adAw3lBKQH9gelCdIK8gz7DL3zAtD+heAuaIA+uKA+qMA7CRAwA=

A Nomi Priest egyik legnagyobb gyengesége az volt, hogy egyszerűen kifogyott a lapokból. A Chef Nomi + Seance kombóval akár háromszor is eláraszthatjuk a boardot 6/6-os Elementalokkal, de néha még ez is kevés a győzelemhez. Ezért döntött úgy Purple, hogy techel egy nemrég nerfelt Archivist Elysianat, ami pont arra jó, hogy plusz tíz lappal megtoldjuk a meccseket. Ez a tíz lap nem garancia semmire, de legalább az esélyt megadja magának a pakli, hogy ne csak a sok Nomival és az olcsó Grave Horrorokkal nyerje meg a mérkőzéseket.

Legnagyobb szerencséje Purple-nek az volt, hogy sikerült elkerülnie a Cyclone Mage-eket és a Bomb Warriorokat, igaz Elysianaval azért lehet csökkenteni a Bombák számát a paklinkban, ha rákényszerülünk erre a húzásra. A Token Druid ellen nagyszerűen muzsikál a deck, a Bomb Hunter ellen van esélye, de összességében nem egy erős pakliról van szó. Az alapváltozata, amiben nincs Elysiana, mindössze 41,97 %-os winrate-et tud felmutatni az egész Standard ladderen, amivel az egyik leggyengébb verziónak számít. Purple nem véletlen tartozik a világ legjobbjai közé már évek óta, ezekkel a váratlan választásokkal mutatja meg újra és újra, hogy nem szabad leírni még azokat a deckeket sem, amik már kikoptak a metából. Nehéz elsajátítani a paklit, de pont ezért jelenthet egy kihívást mindenkinek a minél jobb Rank elérése a fenti Nomi Priesttel.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!