E-sportolókkal bővült a Marvel Univerzum

E-sportolókkal bővült a Marvel Univerzum

Komoly stratégiai partnerre tett szert a Team Liquid.

Twitteren jelentette be a Team Liquid, hogy csatlakozik hozzájuk a Marvel, mint stratégiai partner. Ennek eredményeképp pólóikon a Bosszúállók: Végtelen háborúban filmjében látott időutazós kosztüm, valamint Amerika Kapitány és Vasember motívumok köszönnek vissza.

"Úgy döntöttünk, hogy hősök vagyunk. Üdvözöljük a Marvelt, mint stratégiai partnerünket, akiknek a segítségével elhoztuk nektek a hősök és profi játékosok világát!" #LiquidxMarvel

A figyelemfelkeltő videóban sok ismerős arcot kiszúrhatnak azoknak, akik jártasak különböző játékokban. A Team Liquid rengeteg e-sportban képviselteti magát, így természetesen a legismertebb arcait is belepakolta a videóba, amit Duncan "Thorin" Shields narrál.

Feltűnik a Counter-Strike csapatuk irányítója, Nicholas "nitr0" Cannella, aki éppen ütéstechnikáját finomítja, akárcsak Amerika Kapitány, a Bosszúállók első részének egyik nyitójelenetében. League of Legends együttesük lövésze, Yiliang "Peter" Penga, alias Doublelift pediga  szuperhős csapat milliárdos, playboy géniusz, és emberbarát tagját, Vasembert testesíti meg. 

Ha szeretnétek többet megtudni arról, hogy miként jött létre ez a koncepció, akkor az alábbi videóban megszólal az operatív vezető, Mike Milanov, valamint Damian Estrada, a kreatív igazgató is.

Természetesen a crossover létrejöttének legfontosabb eleme, hogy a Disney (többek között a Marvel tulajdonjogaival is bír - a szerk.) leányvállalatain keresztül tulajdonolja a Team Liquid e-sport csapatot, ezért adta magát a dolog, főleg, hogy manapság sorra halmozzák a bajnoki címeket. Legközelebb Kölnben láthatjuk a CS:GO csapatot július 2 és 7 között, amit magyar nyelven közvetítünk nektek az alábbi csatornán! 

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!