40 ezer dolláros cosplay versenyt hirdetett a CD Projekt! - Cyberpunk 2077

40 ezer dolláros cosplay versenyt hirdetett a CD Projekt! - Cyberpunk 2077

Bárki jelentkezhet az értékes nyereményekért.

Szabályosan felrobbant a csarnok a Cyberpunk 2077 idei E3-as bemutatóján, Keanu Reeves egymaga ellopta az egész showt. Kaptunk új trailert és végre megjelenési dátumot is, illetve a hozzá tartozó árakat. Hatalmas hype lengi körül a játékot, ami nem is csoda, hiszen a CD Projekt korunk egyik legtehetségesebb fejlesztő csapata, akik a csúcsra járatták Andrzej Sapkowski fantasztikus könyveinek világát. Most viszont nincs alap amire építkezhetnek, a Cyberpunk 2077 teljes egészében a lengyelek szüleménye lesz.

A megjelenésig sem maradunk azonban screenshot-ok, előzetesek és különböző információk nélkül, most például egy 40 ezer dolláros cosplay versenyt hirdettek meg. Szerte a világon bárki jelentkezhet az online és offline versenyekre is, amik legjobb helyezettjei a jövőévi döntőben mutathatják meg magukat. Az offline selejtezők győztesei máris gazdagabbak lehetnek majd 200 dollárral, az eddig még helyszín nélküli döntőn viszont még ennél is komolyabb pénzeket lehet majd nyerni.

A harmadik helyezett 5 ezer dollárt, egy brutálisnak ígért trófeát és Cyberpunk 2077 relikviákat tehet majd zsebre, az ezüst érem mellé már 10 dollár jár a különböző apróságok mellé, míg a győztes 15 ezer dollárral, a trófeával, Cyberpunk 2077 relikviákkal és egy profi fotózással gazdagodik majd. Természetesen a nyertesek minden nyereményük mellé megkapják még a játék egészen elképesztő gyűjtői kiadását is. A szabályzat és a nevezés pontos részleteit itt találhatjátok. Sok sikert mindenkinek, reméljük minél több magyar nevezőnek szurkolhatunk majd!

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!