A kiválóságjelek mestereinek listája - szerverekre és tierekre lebontva

A kiválóságjelek mestereinek listája - szerverekre és tierekre lebontva

A top 100 legtöbb kiválóságjellel rendelkező játékos szerverekre, tierekre lebontott listája.

Napjainkban az átlagsebzés és a WN8 értékelés mellett egy-egy játékos tudásának megítélésében a kiválóságjelek játszanak igen nagy szerepet. Kiválóságjelet a csatában kiosztott közvetlen és közreműködésből szerzett sebzésed százalékos aránya alapján kaphatsz. Ha ez a kombinált érték több, mint a játékosok 95%-ának, akkor megkapod a harmadik kiválóságjelet a tankod csövére, ami hatalmas presztízzsel bír.

A világ legkiválóbb tankparancsnoka a kiválóságjelek számát tekintve skill4ltu, aki mára már több, mint 400 tankjára szerezte a harmadik jelet. A litván streamer gyakorlatilag mérföldekkel ver világviszonylatban mindenkit, így ha valakitől, akkor tőle bizonyosan el lehet lesni a legfontosabb fortélyokat.

Top 100 Global
RU Top 500
NA Top 500
ASIA Top 500
EU Top 500
Asia Top 100 by Tier
RU Top 100 by Tier
NA Top 100 by Tier
EU Top 100 by Tier

Természetesen a magyarok között is akadnak igazán kiemelkedő tudással megáldott játékosok, így például megemlíthetjük Dodge94HUN és GetR3kt_btw nevét, akiknek már több, mint száz tankkal sikerült a bravúr, vagy épp HunLaszlot és Gosztonyi_On_Alienwaret, akiknek közel harminc harmadik kiválóságjeles tier X-es tank áll a garázsukban.

Neked hány harmadik kiválóságjeles tankod van?

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.