"Tudom, hogy melyik csapathoz szeretnék csatlakozni, a G2-hoz" - kioShiMa visszatérne, ha tudna

Persze a jelenlegi G2 nem valószínű, hogy egyhamar cserélne.

Bármennyire is szép eredményeket ért el az utóbbi hónapokban a Vitality, a francia CS csak most pezsdült fel igazán, a G2 sikere láttán. Nagyon rég láttuk már őket ilyen erősnek, a Liquid ellen az év egyik legjobb meccsét játszották az ESL Pro League kilencedik szezonjának döntőjében. LeszklareN kollégám és az összes G2 szurkoló legnagyobb örömére végre úgy látszik, hogy beérni látszik a shox-féle csapat és az EPL döntő csak a kezdet volt.

Meglátjuk mi sül majd ki belőle, július közepén érkezik az IEM Chicago verseny, ahol a hazai rivális Vitality mellett, az ENCE és a Liquid is a G2 útjában lesz. Alaposan fel kell majd készülniük, az EPL döntő azonban mindenképpen bizakodásra adhat okot. Van viszont két játékos, akit a csapat sikerei ellenére is hiányolnak a francia szurkolók. ScreaM, a belga headshot machine bár jelenleg is tagja a GamerLegion csapatának, nem igazán tudnak számottevő erőként megmutatkozni. Fabien "kioShiMa" Fiey viszont már 3 hónapja inaktív. Utoljára Cloud9 színekben láttuk őt játszani, azóta viszont többnyire csak a saját Twitch csatornáján találkozhatunk vele.
Tegnap is streamelt, a szemfülesek pedig ki is emelték az este legizgalmasabb pár mondatát. KioShiMa ugyanis saját elmondása alapján is kész a visszatérésre, újra csapatozna és már azt is tudja, hogy melyik ötöshöz szeretne csatlakozni. Egyértelműen kijelentette, hogy nem a Vitality, sokkal inkább a G2 vonzza. Persze azt is tudja, hogy jelenleg nagyon jól teljesít a csapat, de sose tudni mit hoz a jövő. Ez persze nem azt jelenti, hogy tárgyalásokban lenne a csapattal, ugyanakkor a franciáktól nem áll távol a forgatás, még akkor sem ha éppen jó időszakukat élik.

Mit gondoltok, jó ötlet lenne bárki helyére behozni a G2-ba kioShiMa-t, vagy jó a csapat úgy, ahogy most van?

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!