Patches felesége, újragondolt Reno Jackson és Pepe: legjobb rajongói alkotások

Patches felesége, újragondolt Reno Jackson és Pepe: legjobb rajongói alkotások

A következő kiegészítő teasere megihlette a rajongókat is.

Amíg a Blizzard négyhavonta ad ki egy nagyobb kártyacsomagot, a rajongók hétről hétre képesek megújulni. Ezúttal a következő kiegészítő teaseréből merítettek többen is ihletet, ugyanis nagy esély van rá, hogy visszatérnek a League of Explorers hősei, élükön a legendás régésszel, Reno Jacksonnal.

Ebben a cikkben az elmúlt hét legjobb rajongói alkotásaiból csemegéztünk. Nem állítjuk, hogy tökéletesen balance-oltak, vagy játszhatóak lennének ebben a formában, de a Blizzard kártyatervezőinek azért érdemes lenne néha átfutni ezeket a custom cardokat, ha szeretnének friss, izgalmas és új dolgokkal előrukkolni, ahogy azt tették az elmúlt években.

Peaches, the Wife

Patches, the Pirate a Mean Streets of Gadgetzan egyik legutáltabb lapja volt, amíg meg nem kapta 11 hónappal a megjelenése után a várva várt nerfet. Azóta már csak Wildban boldogítja a kártyásokat, de mi történne, ha egyszer csak megjelenne a felesége. Peaches ötlete lehetőséget adna arra, hogy régi kártyákat játszhassunk újra Standardben, ezzel még színesebbek lehetnének a mérkőzések.

Pepe

Pepe ezúttal nem a legendás béka képében jelent meg, hanem egy tollas és nagyon aranyos állatként. Az ellenfél Battecry képességének lemásolása és elsütése a mi javunkra teljesen vállalható mechanikának tűnik, főleg egy Legendary kártyától. Taktikázásra ad lehetőséget, így elég jól beleillene egy lassabb változatba akár ebben a formában.

Reno, Master Explorer

Végül egy rajongó teljesen újraalkotta Reno Jacksont, akinek képessége ezúttal is csak akkor aktiválódik, ha nincs a paklinkban duplikált lap, azonban a gyógyítás helyett értékes kis Artifactokkal tölti fel a kezünket. Kazakus italaihoz hasonlóan őrületesen erős képességek rejtőznek ezekben a tárgyakban, de a random faktor és a gyenge statok miatt egész játszhatónak tűnik Reno.

A fentieken kívül még rengeteg más ötlettel rukkoltak elő a rajongók, ezeket pörgessétek végig és lehet, hogy legközelebb a ti műveitek is szerepelnek majd a listán.

További kártyákért kattintsatok az Undying Geomancerre, vagy ide!

Nektek melyik a kedvencetek a rajongói kártyák közül?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Galéria

Kövess Minket!