Martinez, Larsson és R. Augusto meg a többiek - nem nagy nevek, de be kell érni velük!

Martinez, Larsson és R. Augusto meg a többiek - nem nagy nevek, de be kell érni velük!

Félszemmel már talán a FIFA20-as információkra várnak a rajongók, illetve a francia TOTS keretre, de azért szemezgessünk még előtte a hét legjobbjaiból.

A legnagyobb ligák ugyan pihenőre vonultak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne nagy név, aki a világ valamelyik pontják valami elképesztőt ne mutathatott volna az elmúlt hétvégén.

Fernando - GK: Nem volt könnyű a választás, már csak azért sem mert volt egy-két jó teljesítmény a hétvégén, annak ellenére, hogy a Segunda División legtöbb mérkőzését elhalasztották. A Las Palmas viszont lejátszotta az Almeria ellen, melyen végül 0:0-ás eredmény született. Fernando viszont hétszer is hárított, amiért ő lett a meccs legjobbja.

Michael Murillo - RB: A New York Red Bull fölényes győzelmet aratott, hiszen 4:0-ára diadalmaskodtak a hétvégén. A meccs legjobbja címet viszont itt is egy hátvéd vitte el. Az egyik találat az ő nevéhez fűződik.

Geoffrey Treand - LWB: Miután az első mérkőzést 4:0-ára bukta a Xamax a bentmaradásért játszott rájátszásban, elég reménytelennek tűnt a jövőkép. A visszavágón viszont parádéztak, négyet vágtak az Aaruanak, majd büntetőkkel kiharcolták a győzelmet és elkerülték a kiesést. A pályán akcióból volt eredményes és kiszolgálta egyik csapattársát is, valamint a tizenegyespárbajnál sem remegett meg a lába.

Carles Gil - CM: Az ex-Aston Villa középpályás mostanra már a New Englandben rúgja a bőrt. A spanyol mindkét gólnál asszisztált társainak, emiatt pedig idegenben tudták 2:1-re legyőzni az LA Galaxy-t.

Renato Augusto - CM: Nem kapott még speciális kártyát a brazil, pedig a Beijingben hétről hétre kiegyensúlyozottan és remekül teljesít. Most, hogy kisebb a versengés a helyekért a TOTW-ban, a gólja és a gólpassza végre átütést jelentett.

Sebastian Larsson - CM: Mindig is a jól elvégzett rögzített szituációkról volt híres. Pláne a Sunderlandben. Most, hogy otthon, Svédországban játszik, és valószínűleg az AIK-ban fejezi be pályafutását, újfent megmutatta, jó az öreg a háznál. A 2:0-ás végeredmény a 33 svéd játékos duplájának köszönhető.

Josef Martinez - ST: Nem csak európai kollégája igyekezett elkápráztatni a közönséget a tengerentúlon, Martinez két találattal vette ki részét az Atlanta 3:0-ás sikeréből. A nagyok árnyékában szegény nem igazán kerülhet a TOTW közelébe, de most elérkezett az ő ideje.

Az új játékosokat este 7 órától találjuk meg a csomagokban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!