Jöhet a tetkó! - Nuke-on sikerült megkaparintania a győzelmet a FURIA-nak az Astralis ellen

Jöhet a tetkó! - Nuke-on sikerült megkaparintania a győzelmet a FURIA-nak az Astralis ellen

Még a tulajdonosok sem akarták elhinni, hogy győzhet a csapat, de KSCERATO-ék megcsinálták.

Három nappal ezelőtt, június 3-án viccelődött el a tetkó gondolatával a FURIA tulajdonosi köre. Az elmúlt hónapokban a brazil csapat hatalmassá nőtte ki magát és ahogy arról tegnap is írtunk, már nem sok választja el attól őket, hogy a MIBR-t is megelőzzék a világranglistán. Most egy gigantikus lépést tettek efelé, hisz az ECS Season 7 első mérkőzésén rögtön megverték az Astralis-t Nuke-on, méghozzá 16-14-re.Mindez azt jelenti, hogy a FURIA három tulajdonosa tű alá kerül majd, míg a MIBR megszorongatása is reális céllá vált. A brazilok játéka ismét lehengerlő volt, a csapat mozgatórugója ezúttal egyértelműen KSCERATO volt, aki a meccs végére 1.42-es ratinget szedett össze és szinte egymaga nyerte meg a mérkőzést csapatának.

Az első félidőben már a brazilok irányítottak, hisz Nuke-tól szokatlanul T-ben nyerték meg az első félidőt, így 7-8-as előnnyel várhatták a következő játékrészt. A dánokat viszont nem olyan fából faragták, hogy gyorsan feladják hasonló helyzetekben, így összesen egy kört engedtek, míg hetet hoztak, ez pedig egy igazán fojtogató 14-9-es előnyt jelentett számukra. A FURIA viszont összeszedte minden erejét és egy utolsó nagy meneteléssel megfordították a párharcot, majd 16-14-re behúzták a nyitómérkőzést. 

Következő ellenfelük a NiP vs. NRG párharcból kerül ki, egy ott elért győzelemmel pedig tovább is jutnának. Kíváncsian várjuk a párducos tetkókat, a kész eredményeket pedig egészen biztosan megmutatjuk majd nektek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!