A Seria A mellett megjött a Eredivisie TOTS csapat is!

A Seria A mellett megjött a Eredivisie TOTS csapat is!

Megérkezett az olasz és holland Team of the Season a FIFA19-hez.

Olaszországban a Seria A küzdelmei talán veszítettek a presztízsükből, de azt gondolom még mindig rengetegen imádják a félsziget futballját. Azt azonban biztosan kijelenthetjük, hogy a Juventus játszi könnyedséggel nyerte meg a bajnokságot, Cristiano Ronaldo jó lóra tett, mikor ide igazolt tavaly ősszel. Egyrészt mert 11 pont előnnyel lettek aranyérmesek, másrészt mert Itáliában is 21 gólig jutott a bajnokságban, amellyel a negyedik helyen végzett a góllövőlistán. Quagliarella (Sampdora) lett a gólkirály 26 találattal és mögötte Zapata (Atalanta 23) és Piatek (AC Milan 22) végzett.

Az Öreg Hölgy mögött a Napoli gond nélkül masírozott be a második helyre, 10 ponttal mögöttük pedig hatalmas meglepetésre az Atalanta zárt. Az Inter pedig egy frenetikus utolsó győzelemmel végül kiharcolta a Bajnokok Ligája részvételt. Az AC Milan selejtezhet majd a legrangosabb európai kupasorozatba, míg az AS Roma az EL-be vigasztalódhat.

CR7 kártyája elképesztő lett, még mindig tudták boostolni az EA-nél a portugált. De azért a mellette feltűnő arcoknak sem kell panaszkodniuk, pláne a védők között feltűnő Chiellini és Koulibaly lapja néz ki félelmetesnek. Íme a Seria A Team of the Season kerete:

A holland Team of the Season keret:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!