Visszatér a League of Explorers - Saviors of Uldum

Visszatér a League of Explorers - Saviors of Uldum

Ahogy a Blizzard ígérte, a mai napon megkaptuk az új kiegészítő bemutatóját.

A Blizzard megígérte és a Blizzard most teljesített is, hiszen pontban hét órakor felfedték a következő Hearthstone kiegészítőt. Augusztusban érkezik a Saviors of Uldum. A történet szerint visszatér a Felfedezők Ligája. ismét eljön Reno, Elise, Brann és Sir Finley.

Most már tuti, hogy augusztus 6-án landol a HS új fejezete a játékban. Kapunk 135 új kártyát és persze az új mechanikák sem maradhatnak el:

Reborn

Az olyan lények, amiken ott van a Reborn szócska, visszatérnek a játékba 1 életerővel.

Plagues

A Plague kártyák varázslatok lesznek. 5 kártya, ami a Gonoszok Ligájának ötösét reprezentálják majd (Priest, Shaman, Warriro, Warlock és Rogue). Ezek a lapok a játéktér minden lényére hatnak majd, hogy miként az attól függ mi lesz a kártyákon.

Quests

Ismét visszatérnek a legendás küldetés kártyák. A mechanika a régi, az egész arról szól, hogy az 1 manás varázslatot megkapjuk minden játék elején, majd egy jelölő mutatja, hol tart most a játékos a teljesítésben.

És persze most sem maradhattunk pár új kártya nélkül, néhányat felfedtek már most a készítők.

Az pedig tuti, hogy megint két Bundle érkezik és a nagyobban ismét a Druid kap Hero lapkát.

Saviors of Uldum Mega Bundle

80 pakk, egyedi hátlap, Elise Starseeker Druid Heroként és egy Golden Legendary a Saviors of Uldumból. Mindezt 80 euróért / dollárért lehet majd beszerezni.

Saviors of Uldum Bundle

Egyedi hátlap, 50 pakk és egy Golden Legendary a Saviors of Uldumból. A kisebb csomagnak is megkérik az árát, 50 euróért / dollárért lehet már előrendelni.

Itt a hivatalos bejelentésről a trailer, de érdemes megnézni a Cinematic előzetest is:

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!