Közel volt, de nem vált valóra a magyar álom a Nice Gaming számára

Közel volt, de nem vált valóra a magyar álom a Nice Gaming számára

Több hétnyi küzdelem, rengeteg siker, ám a Contenders-ért kvalizás elmarad.

Múlt hét vasárnap a PUBG Open League ötödik fordulója a végéhez ért, ám magyar érdekeltség még itt is volt, hiszen a Nice Gaming gyönyörű játékkal belőtte magát abba a fordulóba, aminek a győztese már egy Contenders spottal, a 2. és 6. helyezett pedig egy kvalifikációs lehetőséggel gazdagodott.

A srácok az első fordulókban kiemelkedőt mentek, aztán a Round 4 végére kicsit szétcsúsztak, és végül az ötödik fordulóra sem tudták magukra ölteni a carry bakancsot.

Az ötödik forduló a negyedikhez hasonlóan két héten és négy versenynapon át zajlott, összesen 12 mérkőzést játszottak le a csapatok, hármas részekre bontva. Itt már a Europe West 16 legjobb csapata találkozott egymással, ide jutott be a Nice Gaming is, ami már önmagában nagyszerű siker, csak tetézte volna a dolgokat, ha még egy Contenders Spotért is mehetnek.

Az N6 felállása egy cserejátékossal együtt a következő volt:

  • Ssupra
  • Jaksi
  • FoDaObs
  • Creator
  • rbbence

Az utolsó felvonást ismét Ssupra foglalta nekünk össze:

"Sajnos nem tudtam ott lenni az utolsó fordulón, így a cserénkkel játszott a csapat. A lehangoló eredmény viszont leginkább annak tudható be, hogy a mostani ellenfelek sokkal összeszokottabb csapatok voltak, mi csak 1-2 hónapja játszunk ebben a felállásban. Az 5. fordulóval viszont meghívást kaptunk scrimekre is, ahol többek között a most bejutott csapatok is régóta gyakorolnak. Nem állunk meg, hisszük, hogy idővel még nagyobb sikereket fogunk elérni."

Jól látható, hogy a srácok bizakodóak, és a privát scrim körbe való bejutás már önmagában egy remek jutalom a teljesítményükért. További sok sikert kívánunk nekik.

Azonban nemcsak a Nice Gaming alkotott maradandót, az Open League harmadik fordulójában, vagyis a Europe West top 64-es körében még részt vett a Grim Ravens és az EXE Esports is.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!