"Ezért léptem ki az MVPS-ből" - Dakillzor hivatalos nyilatkozata

A belga profi részletesen kifejtette, hogy milyen okok játszottak közre az MVPS elhagyásában.

A belga sztárjátékos részletesen beszámolt arról, hogy miért döntött úgy, hogy belép az MVPS kötelékébe, majd kilépésének okait taglalja, illetve röviden kitér a FAME és a többi top klán helyzetére is. Ha a nyilatkozatot eredeti nyelven olvasnátok, akkor a cikk végén a források között megtaláljátok.

Dakillzor nyilatkozata

"Amikor megkértek, hogy csatlakozzak (az MVPS-be), a cél az volt, hogy ne hagyjuk, hogy bárki is erőfeszítés nélkül megnyerje a kampányt. Egyik klán sem volt olyan állapotban, hogy eséllyel vegye fel a harcot a TRVST ellen, -hiszen gyakorlatilag minden top német játékos csatlakozott hozzájuk. Természetesen rábólintottam a csatlakozásra, ugyanis senki sem szeret valódi kihívó nélkül nyerni. A megállapodás szerint néhány FAME és SHEKL játékos is jött volna, és én vezettem volna a csapatot. Ezenkívül nem voltam igazán bevonva a kezdeményezésbe.

Miután a TRVST tudomást szerzett erről, elhatározták, hogy komolyabban veszik a dolgokat, és megegyeztek, hogy az elsőszámú csapatukat FAME tagokból állítják össze. Ez egyrészt egy jó lépés, másrészt kissé kétes is, hiszen így olyan, mintha a FAME ölébe hullana a dicsőség a TRVST helyett. Ehhez még az is hozzájön, hogy a FAME tagoknak megtiltották az MVPS-hez történő csatlakozást.

A bejelentés a World of Tanks oldalán történt -amit később persze töröltek-, de az állt benne, hogy aki velem játszik, az nem csatlakozhat többé a FAME-hez. Néhányan tehát visszakoztak, de ezért nem lehet őket hibáztatni. A szóban forgó közlemény valódiság több FAME tag is megerősítette, -így nyugodtan kérdezzétek meg bármelyiküket.

Megértem, hogy van olyan, hogy nem kedvelsz vagy egyenesen utálsz valakit -még ha csak egy játékról van is szó-, de kijelenteni, hogy nem indulsz a kampányon, majd megtiltani azoknak, akik mégis indulnának, hogy más klánnal tegyék, meglehetősen aljas húzás. Ha a cél a szórakozás, akkor szükségtelen hátráltatni abban a játékosokat, hogy más klánnal mérettessék meg magukat.

Felmerül a kérdés, hogy mégis miért olyan lényeges ez? A FAME nyilvánvalóan az európai szerver legjobb csapata -és ezt számtalanszor bizonyították is-, tehát a csatáik többségét bármelyik klán ellen megnyernék, főleg ha olyan tapasztalt parancsnokok vezetik a csatákat, mint Insane és Jostra. Mindez az esélyeket az MVPS és a TRVST között jelentősen befolyásolja, és azt eredményezi, hogy egyértelműen a TRVST felé billen a mérleg nyelve, -még ha ott is vagyok a másik végén.

Látva, hogy mekkora erőfeszítéseket tesznek egyesek azért, hogy ellehetetlenítsék az MVPS esélyeit azért, mert problémájuk van velem vagy az MVPS-szel általánosságban, úgy döntöttem, hogy nem adom meg nekik az elégtételt, és nem idézek elő még több drámát a streamem. A stream fontosabb, mint a kampány, -csak hogy tudjátok.

Elhatároztam, hogy nem megyek bele ebbe a gyerekes játékba, és normál módon végigjátszom a kampányt, nem törődve azzal, hogy végül megnyerem-e vagy sem. A célom, hogy a lehető legjobb csatákat játsszam, és mindezt szórakoztató formában mutassam be, hogy mindenki élvezhesse, aki kedveli a World of Tanks kompetitív vonalát.

Elnézést kérek mindenkitől, akinek csalódást okoztam. A TRVST vezetőségének gratulálok, hogy sikerült felépíteni a legerősebb német klánt, amit ez a szerver valaha látott, de játszhattatok volna tisztán is. Izgalmas és szórakoztató lett volna látni, hogy miképp teljesít a ti négy-öt csapatok az MVPS négy csapata ellen.

A "stream sniping" kapcsán csak remélni tudom, hogy az EU szerver legjobb parancsnokainak nincs szüksége efféle csalásra, és nem is élnek vissza a helyzettel, még akkor sem, hogy meglehetősen könnyű megúszni az ilyet. 

Hogyan tovább ezután? Ahogy észrevettétek, mostanában a DE-VI kötelékében játszom. Nem elsősorban azért, ahogy játszanak -persze igazán jók és ezért mindent meg is tesznek-, hanem sokkal inkább a társaság miatt. Azon leszek, hogy elérjék céljaikat, így mind játékosként, edzőként, parancsnokként vagy barátként számíthatnak rám. Továbbá szeretném megköszönni az egész CSA közösségnek, és különösen Sakanak, amiért befogadtak akkor, amikor a World of Tanks pályafutásom legmélyén voltam.

Ezzel pedig lezártnak tekintem a témát, mert már így is túl sok időt fordítottam erre az ovis drámára. Mostantól a gyerekek boldogan játszhatnak együtt a homokozóban, és felépíthetik a legnagyobb homokvárat, amiért jutalmul megkaphatják az internet legnagyobb falloszát.

Üdvözlettel;

Jordy Versmesse"

Sok sikert kívánunk a nyári CW kampány minden résztvevőjének!

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.