Itt vannak az első hivatalos képek a Witcher sorozatból!

Ciri, Yennefer és természetesen Geralt tűnik fel a Netflix Witcher sorozatának első hivatalos képein.

A Netflix Witcher sorozata hatalmas titokban készül, de végre kaptunk néhány kedvcsináló képet a decemberben debütáló szériából. Henry Cavill Geraltként, Freya Allan Ciriként és Anya Cholatra Yenneferként tűnik majd fel a képernyőkön. A sorozatot többek között Magyarországon, Budapesten is forgatták, így plusz egy dolog lesz, ami miatt érdemes lesz követni Geralt kalandjait. 

A játékok rajongói természetesen a képek láttán azonnal felháborodtak, de gyorsan lekeverték őket. Geralt a könyvekben nem használ két kardot, ahogy a szakáll is idegen számára, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben esetleg ne kedvezzenek a hardcore PC-s rajongóknak, akiknek mindenük a Witcher, de esetleg kimaradt nekik az Andrzej Sapkowski által írt Vaják sorozat.

A Netflix a képek mellett elárulta a Witcher hivatalos szlogenjét, ami majd a plakátokon tűnhet fel: "A legrosszabb szörnyeket mi magunk teremtjük meg." További részletekkel a július 19-i san diegoi Comic Conra készül a Netflix, érdemes feljegyezni a naptárba az esemény időpontját. Hivatalos megjelenési dátumot azonban továbbra sem kaptunk, de készüljük fel, hogy decemberben, karácsony környékére meg lehet a tökéletes program.

További képekért kattintsatok Geraltra!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!