Kint jártunk a HP OMEN Gaming eseményén!

Kint jártunk a HP OMEN Gaming eseményén!

Rengeteg újdonság, kipróbálható kütyük és a világ egyik legnagyobb monitora. Ez volt a HP OMEN Gaming event!

Június 27-én elhozta Magyarországra a HP az OMEN Gaming szériának a legújabb termékeit. Kipróbáltuk a legújabb két kijelzős OMEN X 2S laptopokat, a Photon egeret és a hozzá passzoló egérpadot, sőt még a 65 colos monitort is megcsodálhattuk működés közben.

Az OMEN legújabb termékei közül először a Pavilion sorozatról esett néhány szó, majd a valódi gaming vizekre eveztünk, ahol megismerkedtünk a folyékony fém hűtési rendszerrel, ami a túlmelegedés elkerülése mellett még gyorsítja is a laptopokat. Végül bemutatták a Photon vezeték nélküli egeret, amit személyre szabhatnak a játékosok, legyen szó arról, hogy balkezes használja-e a perifériát, vagy egy hardcore jobbkezes, akinek az összes programozható gombra szüksége van. Bemutatni nem tudták, de elhintették a morzsákat a HP munkatársai a gamer székekről, amik a következő években tovább bővíthetik az OMEN termékek palettáját.

Az előadások után élesben is kipróbálhattuk a dupla kijelzős 15 colos OMEN X 2S laptopok első példányait, igaz egyelőre még csak a prototípus érkezett hazánkba. A Photon egerek elképesztően jól néznek ki és fantasztikusan jól működnek vezeték nélkül is, köszönhetően az egyedi szenzoroknak, amikkel a válaszidő olyan alacsony, hogy még a legélesebb szituációkban sem tűnik fel, hogy nem köti össze a Photont semmilyen kábel a gépünkkel. A 65 colos monitor méretei meg magukért beszélnek. Ember legyen a talpán, aki talál hozzá megfelelő íróasztalt!

Összességében nagyszerű eseményt rakott össze a HP Magyarország, köszönjük a meghívást!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!