Se vér, se meztelenség: új rajzokat és neveket kaptak a

Se vér, se meztelenség: új rajzokat és neveket kaptak a "problémás" kártyák!


Nem hívta fel rá külön a figyelmet a Blizzard, de számos lap frissítést kapott az új patchben.

A Hearthstone zárt bétája 2013 augusztusában indult el az amerikai régióban, végül 2014. március 11-én hagyta el a játék ezt a fázist és lépett ki a teljes verziós világba. Hogy miért fontos ezt megjegyezni? Azért, mert a most változtatott kártyák közül az összes a Classic, vagy Basic szettbe tartozik, vagyis közel hat éve voltak jelen ebben a formában, mint a HS többé-kevésbé meghatározó lapjai. Most mégis úgy döntött a Blizzard, hogy le az erőszakos rajzokkal, le a kihívó testtartásban megrajzolt női karakterekkel és végleg búcsúzzunk el a vértől is, ami az artokon eddig semmi problémát nem okozott. Ennek a gyermekbarát cenzúrának volt az első jele, amikor Jaina dekoltázsát "nerfelte" 2019 februárjában a Blizzard.

Sokan itt sem értették, hogy miért most és miért így kellett mindenképp megfelelni a PEGI 7-es besorolásnak, mivel éveken keresztül nem zavart senkit. Ez már a múlt, amivel nem érdemes foglalkozni, inkább tekintsünk a jövőbe és ismerkedjünk meg az átnevezett és / vagy újrarajzolt kártyákkal.

Succubus - Felstalker

Mistress of Pain - Queen of Pain

Windfury Harpy

Secretkeeper

Eviscerate

Bite

Deadly Shot

Headcrack

Mivel csak vizuális frissítésről van szó, plusz átneveztek két lapot, ezért természetesen nem lehet betörni teljes áron ezeket a kártyákat. Az biztos, hogy sokaknak nem fog tetszeni ez az újítás, de a Blizzard valószínűleg okkal hozta meg ezt a döntést, aminek ez lett a következménye.

Ti egyetértetek ezzel a hirtelen jött cenzúrával?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!