Veszélyben az Old Trafford és az Allianz Arena a FIFA20-ban?

Veszélyben az Old Trafford és az Allianz Arena a FIFA20-ban?

A Manchester United együttműködési megállapodást kötött a Konamival, de vajon mi a helyzet a vörösök arénájával.

A Konami igyekszik erősíteni a licencek terén, hiszen ez a játék legnagyobb hátránya. Az új epizódban (PES20) viszont a Man Red helyett a valódi klubnevet használhatják, sokak nagy megelégedésére. Ez azt is magával hozza, hogy olyan legendák, mint David Beckham és Park Ji-Sung továbbra is játszható lesz, valamint az együttes otthona szintén bekerülhet a játékba.

A FIFA20 egy nagy stadiont már biztosan veszített, hiszen a Camp Nou a másik oldalt választotta. Most azonban úgy tűnik maga az Old Trafford is kérdésessé vált, viszont nem feltétlenül kell még megijednünk, mivel az EA Sportsnak már jó ideje az egyik partnere a Premier League. Ez azt jelenti, hogy évről évre az összes angol elsőosztályú létesítményt bele tudják pakolni a játékukba, és ez aligha szakad meg ennek hatására. Fura azonban látni, hogy külön Manchester United edition-t kap a PES2020.

A hivatalos közleményben nincs arról szó, hogy az EA címében ne lenne majd jelen az Old Trafford, arról viszont említést tesznek, hogy a másik futball szimulátorban lesz látható az eddigi legrészletesebb és legélethűbb mása a stadionnak. 

Tovább borzolja a kedélyeket az a megjelent kép, amely arról tesz tanúbizonyságot, hogy a Bayern München is a japán céget választotta, sőt a Juventus is szóba került a Konamival való együttműködés kapcsán.

Ti mit gondoltok elveszíti az EA ezen csapatok stadionjait?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!