Ma este indul a Brilliant Event: Fantastic Flora and Fauna

Ma este indul a Brilliant Event: Fantastic Flora and Fauna

A játék pedig dübörög tovább, ma ismét esemény indul, ez lesz a Fantastic Flora and Fauna.

A mai nappal útnak indul az első igazán nagy Wizards Unite esemény, ez lesz a Fantastic Flora and Fauna. Ha valaki figyelemmel követte a béta idejét, akkor már találkozhatott ezzel. viszont annak sem kell csüggednie, aki nincs tisztában a dolgokkal, hiszen nagyon egyszerű lesz belerázódni. A legfontosabb, hogy a móka ma este indul, magyar idő szerint 20:00-kor és pontosan egy hétig megy majd. De vágjunk is bele, mire számíthatunk.

Egy új keret

Ha valaki szemfüles volt, akkor az a Registry hasábjai között már felfedezhetett egy olyan fület, hogy Event. Ezen belül pedig egy olyat is találhatott, amin a mostani esemény neve szerepel. A képen hat alak sziluettje látható, ami azt jelenti, hogy értelemszerűen hat új Confoundable is megjelenik majd a térképen.

Brilliant Young Acromantula Brilliant Buckbeak Brilliant Salamander
Brilliant  Scorched Tree Stump Brilliant Unicorn Brilliant Snargluff

Ezen kívül a Fortress-eken belül egy új harc lehetősége is előkerül, amihez persze szükségünk van az ide tartozó rúnákra is. A rúnákat a szokásos módon szedhetjük össze, csak szintezzétek fel az esemény keretét a Registry-ben és már adni is fogja a játék a köveket, aztán mehet a Fortess harc. Illetve egy teljesen új Zsupszkulcs is a bekerül. Ez 7Km-es lesz majd és speciális dolgokat rejtenek majd. Nyugodtan ürítsétek ki a raktárat és rakjátok tele ezekkel, hiszen ezek az esemény végeztével is megmaradnak.

Új küldetés sorozat

Csakúgy, mint az SOS feladatok, a mostani event is hoz egy sztoriszálat, amit végigvihetünk. Az egésznek négy fejezete van és fejezetenként három feladatot kell teljesíteni. Ha sikerül mindent megoldanunk, akkor a következő jutalmak várnak majd ránk:

  • 2 450 XP
  • 160 Brilliant Family XP
  • 15 Restricted Section Varázskönyv
  • 50 arany
  • 1 Brilliant Scorched Tree Stump Foundable darab
  • 1 Brilliant Salamander Foundable darab
  • 2 Potent Exstimulo Potions
  • 1 Brilliant Beanie sapka

Ezekből nyilván mindenki örül szinte mindennek, de talán a legfontosabb 15 varázskönyv, hiszen ezekből a játék nem ad olyan iszonyatosan sokat és főleg később a választott szakmánk fejlesztéséhez bőven kelleni fog.

A másik érdekes talán a sapi, amit elvileg egyenesen a karakterünkre pakolhatunk majd, ami azt jelenti, hogy a kis avatárunkat is elkezdhetjük lassan személyre szabni, legalábbis egy picit jobban, mint most.

A béta játékosok miatt ismerjük már az eseményt és tőlük tudunk pár olyan dolgot, amire érdemes odafigyelni. Kezdésnek, mindig nézzétek meg a feladatokat, hiába kerül a játékba a dolog és mondjuk tudjátok mit kell csinálni, nézzétek meg az ide tartozó fület, mert egyébként nem indulnak el a dolgok. A másik fontos, hogy a feladatok között ott van, hogy zsupszkulcsokat is nyitni kell, pontosan 5 darabot. Ennek nem kell 7 km-esnek lennie, a rövidebbek is működnek. Szóval ha tudtok, akkor tárazzatok be, mert ha akkor kezdtek neki a nyitásnak, amikor feljön a feladat, akkor lehet már kicsúsztok az időből.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!