Hirdetés

Ma este indul a Brilliant Event: Fantastic Flora and Fauna

A játék pedig dübörög tovább, ma ismét esemény indul, ez lesz a Fantastic Flora and Fauna.

Hirdetés

A mai nappal útnak indul az első igazán nagy Wizards Unite esemény, ez lesz a Fantastic Flora and Fauna. Ha valaki figyelemmel követte a béta idejét, akkor már találkozhatott ezzel. viszont annak sem kell csüggednie, aki nincs tisztában a dolgokkal, hiszen nagyon egyszerű lesz belerázódni. A legfontosabb, hogy a móka ma este indul, magyar idő szerint 20:00-kor és pontosan egy hétig megy majd. De vágjunk is bele, mire számíthatunk.

Egy új keret

Ha valaki szemfüles volt, akkor az a Registry hasábjai között már felfedezhetett egy olyan fület, hogy Event. Ezen belül pedig egy olyat is találhatott, amin a mostani esemény neve szerepel. A képen hat alak sziluettje látható, ami azt jelenti, hogy értelemszerűen hat új Confoundable is megjelenik majd a térképen.

Brilliant Young Acromantula Brilliant Buckbeak Brilliant Salamander
Brilliant  Scorched Tree Stump Brilliant Unicorn Brilliant Snargluff

Ezen kívül a Fortress-eken belül egy új harc lehetősége is előkerül, amihez persze szükségünk van az ide tartozó rúnákra is. A rúnákat a szokásos módon szedhetjük össze, csak szintezzétek fel az esemény keretét a Registry-ben és már adni is fogja a játék a köveket, aztán mehet a Fortess harc. Illetve egy teljesen új Zsupszkulcs is a bekerül. Ez 7Km-es lesz majd és speciális dolgokat rejtenek majd. Nyugodtan ürítsétek ki a raktárat és rakjátok tele ezekkel, hiszen ezek az esemény végeztével is megmaradnak.

Új küldetés sorozat

Csakúgy, mint az SOS feladatok, a mostani event is hoz egy sztoriszálat, amit végigvihetünk. Az egésznek négy fejezete van és fejezetenként három feladatot kell teljesíteni. Ha sikerül mindent megoldanunk, akkor a következő jutalmak várnak majd ránk:

  • 2 450 XP
  • 160 Brilliant Family XP
  • 15 Restricted Section Varázskönyv
  • 50 arany
  • 1 Brilliant Scorched Tree Stump Foundable darab
  • 1 Brilliant Salamander Foundable darab
  • 2 Potent Exstimulo Potions
  • 1 Brilliant Beanie sapka

Ezekből nyilván mindenki örül szinte mindennek, de talán a legfontosabb 15 varázskönyv, hiszen ezekből a játék nem ad olyan iszonyatosan sokat és főleg később a választott szakmánk fejlesztéséhez bőven kelleni fog.

A másik érdekes talán a sapi, amit elvileg egyenesen a karakterünkre pakolhatunk majd, ami azt jelenti, hogy a kis avatárunkat is elkezdhetjük lassan személyre szabni, legalábbis egy picit jobban, mint most.

A béta játékosok miatt ismerjük már az eseményt és tőlük tudunk pár olyan dolgot, amire érdemes odafigyelni. Kezdésnek, mindig nézzétek meg a feladatokat, hiába kerül a játékba a dolog és mondjuk tudjátok mit kell csinálni, nézzétek meg az ide tartozó fület, mert egyébként nem indulnak el a dolgok. A másik fontos, hogy a feladatok között ott van, hogy zsupszkulcsokat is nyitni kell, pontosan 5 darabot. Ennek nem kell 7 km-esnek lennie, a rövidebbek is működnek. Szóval ha tudtok, akkor tárazzatok be, mert ha akkor kezdtek neki a nyitásnak, amikor feljön a feladat, akkor lehet már kicsúsztok az időből.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?