Saviors of Uldum: így működnek majd a dupla Questek és a Reborn mechanikák!

Saviors of Uldum: így működnek majd a dupla Questek és a Reborn mechanikák!

A játékosok kérdeztek, a fejlesztők válaszoltak. Számos dolgot megtudtunk a Saviors of Uldumról!

Alig néhány napja jelentette be a Blizzard a következő nagy kiegészítőt, a Saviors of Uldumot, azonnal elárasztották kérdésekkel a fejlesztőket. A dupla Quest jelenség, a Reborn mechanika, a League of Explorers hősei mind-mind válaszokat követelnek, de szerencsére ezeket megkaptuk a közösségi médiát aktívan használó Peter Whalentől és Mike Donais-től.

Finley, Elise, Brann és Reno Jackson

Mike Donais megerősítette, hogy Reno Jackson Mage kártyaként jöhet a játékba, Sir Finley Mrrglton a Paladin Classt erősíti majd. Brann Bronzbeard szinte biztosan Hunter lap lesz, ahogy Elise Starseekeren sem lepődnénk meg, ha a Druid gyűjteményébe kerülne. Utóbbiakról még nem nyilatkoztak a fejlesztők, de ami késik, nem múlik. Egyébként a "Reno Jackson valójában egy sárkány" teóriák simán megállják a helyüket, mivel Kalecgos mellé elég jól illene egy másik Legendary sárkány a Mage deckekbe.

Reborn mechanika

Kérdés: A Reborn kártyák duplán számítanak majd a Deathrattle mechanikába?

Peter Whalen: Igen, a Deathrattle aktiválása után duplán térnek vissza a Reborn lapok a boardra, a Resurrectelik őket akkor is teljes életerővel élednek újra és a Reborn sem kerül le róluk. Hasonlóan működik a Reborn, mint a Redemption Paladin Secret.

Dupla Quest

Kérdés: Lehet két különböző Quest egyszerre rajtunk?

Peter Whalen: Nem, egy időben csak egy Questet lehet felpakolni. A másodikat addig nem lehet kijátszani, amíg az elsőt nem fejeztük be.

Kérdés: A Mulligan fázisban mindkét Quest ott lesz majd a kezdő lapok között? Azt lehet tudni, hogy melyik kerül jobboldalra és melyik baloldalra?

Peter Whalen: Igen, mindkettő ott lesz Mulligannél, de nem vagyok az irodában, hogy megnézzem melyik lesz bal-, illetve jobboldalon.

Végül megkaptuk a harmadik Questet is a Saviors of Uldumból, ami nem más, mint a Shaman Corrupt the Waters kártyája.

Egész jónak tűnik, mivel nem túl nehéz teljesíteni a "Játssz ki 6 Battlecry lapot" feltételt és az új Hero Power is jól működik például a két Hagathaval (igaz a Witch lecseréli), vagy akár Shudderwockkal is.

Ti kipróbáljátok majd Wildban a dupla Questes deckeket?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!