Ezek voltak Cologne legnagyobb meglepetései eddig!

Ezek voltak Cologne legnagyobb meglepetései eddig!

Megnézzük mi történt eddig, min lepődtünk meg és mit várhatunk.

Elérkeztünk az egyenes kieséses szakaszba az év egyik legrangosabb versenyén, profi szervezés és kultikus, csordultig teli aréna. Habár még közel sem ért véget a torna, visszapillantunk a legmeghökkentőbb pillanatokra.

1. Na`Vi vs Liquid  

S1mple próbált 15:11-nél szúrni, részben emiatt elbukták a pályát, és a meccset. Persze ettől még ő marad a világ legjobbja, a világ legjobb csapata ellen pedig főleg megbocsájtható bűn. Félig-meddig fölényes vezetés, 3v1 szituáció, mikor, ha nem most? Több elbukott verseny dühe csúcsosodhatna ki abban a szúrásban, de nem jött össze. A következő pályát megnyerik, de az utolsót elbukják. 2:1-re kikapnak így. Szomorú történet számukra, a hőn áhított Liquid elleni bo3 win elúszik, és a közönség sem rajong érte.


2. BIG vs MiBR 2-1

Nagyon-nagyon vártam a brazilokat, hogy oda tegyék magukat végre, ez most elmaradt, nem is akárhogyan. Nem, hogy nem sikerült megverniük a BIG-et, de a harmadik pályán 12:3-as vezetésről sikerült kikapniuk. Az MiBR jelenleg a tizenkettedik helyen áll a világranglistán, a BIG pedig nincs az első harmincban.

3. Visszatérőben a NiP?

A Vitality-t sikerült elverniük, a Heroic-ot nagyon lazán 2:0-ázták, ami tekintve a Heroic teljesítményét egyáltalán nem piskóta. Az Astralis-t már nem sikerült legyűrniük, de így is nagyon szép teljesítmény, ma játszanak a Na`Vi-val. Apropó, a Vitality-t dust2-n verték el, és ahogy nézem az eredményeket, a Na`Vi-nak is van félnivalója, hiszen valószínűleg játszani fogják.

4. Öreg róka, nem vén róka - Astralis

Na ki az, aki még nem bukott pályát? Igen, ők. Habár nem voltak olyan kemény meccseik még , mint a Na`Vi-Liquid párosnak, azt érzem, hogy igenis jönnek vissza és rendet tesznek. Kíváncsian várom, mert varázslatosan tudnak játszani.A mai nap jönnek a negyeddöntők, ahol Vitality-NRG , illetve NiP-Na`Vi összecsapásokat láthatunk majd, 15 órától magyar nyelven követhetitek ide kattintva.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!