4500 forint helyett ingyen sütögethetjük a pecsenyénket a haverokkal!

Újabb hét, újabb ingyenes játék az Epic Games Store-ban. Ezúttal az Overcooked co-op főzős mókát húzhatjuk be!

Az Epic Games Store heti ingyenes játéka ezúttal egy kiváló főzős mókának ígérkezik. Teljesen ingyen csaphatunk le 4500 forint helyett az Overcooked első részére. Ha mindig is szerettünk volna co-opban sütni-főzni, miközben épp szétesik alattunk a pálya, akkor ez a mi játékunk!

A Hagyma Királyságban mindenki a legjobb szakács szeretne lenni, de a meghódítandó konyhák száma rengeteg és a kihívásokat leküzdeni egyedül lehetetlen. Több társunkkal együtt tűzhetjük csak ki a spatulás zászlót a legfinomabb fogásokra, ezért csak azok vágjanak bele az őrült kalandba, akik szeretnek multiban szórakozni. Természetesen van mód egyedül is játszani vele, de inkább a helyi co-opot válasszuk, ha a maximális élményre várunk. Egy kanapé, néhány Jamie Oliver és Gordon Ramsay ambíciókkal rendelkező haver, majd mehet is a sütögetés hajnalig!

Az Epic Games Store-ban az Overcookedot az eddigiekhez hasonlóan csak egy hétig húzhatjuk be, ezért érdemes sietni, mivel július 11-én lejár a limitált akció. Ha valakinek nem jön be a főzőcskézés annak sem kell aggódnia, mivel július 12-től a Torchlightra csaphat majd le teljesen ingyen szintén az Epic Store oldalán. A Diablo-klón akció-rpg az egyik legjobb a maga műfajában és simán odatehető a legendás címek mellé. A rajzfilmes grafika, a szórakoztató ellenfelek, az egész változatos karakterek és az izgalmas helyszínek és karakterek tökéletes kikapcsolódást jelentenek akár több tíz órára is.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!