Saját magát ostorozza: off-meta Tempo Bondage Warrior

Saját magát ostorozza: off-meta Tempo Bondage Warrior

Kifejezetten keresi az összes lehetőséget a Bondage Warrior, amivel saját magának tud ártani. Mutatjuk a különleges decket!

A Warrior jelenleg két decket is delegál a Tier 1-be. A Bomb és Control változatok kiválóan megállják a helyüket a mostani Standard metában, azonban most egy teljesen más stílus képviselője kerül a reflektorfénybe. Következik a Tempo Bondage Warrior deck, ami egy valódi off-meta különlegesség!

epikpie's Tempo Bondage Warrior

Deck kód: AAECAQcE0gKS+AKggAOftwMNPZ0CkAOOBdQI+wyd8ALR9QLk9wKz/AK9igOjiwOEnwMA

Amikor a Blizzard bejelentette, hogy elküldi Wildba a Vanisht és a Mind Blastet, akkor ezzel a döntéssel párhuzamossal meghatározta azt is, hogy mit tekint az egyes hősök fő jellemzőinek. A Warriornál kiemelték, hogy a Classhoz hozzátartoznak az Armor generáló lapok, a fegyverek, a Taunt lények és a minionok elpusztítása. Gyengeségként emelték ki a közvetlen arc sebzést, az egyszerre több lényre ható buffokat és a tokeneket. A fenti Bondage Warrior pont az utóbbi hármasra próbál rácáfolni, mivel a saját lények sebzése, a rengeteg burst és a buffolás kerül előtérbe, miközben folyamatosan sanyargatja magát a deck.

A legfontosabb kártya, amiből óriási értéket lehet kinyerni, az az Overlord's Whip fegyver, ami a kijátszás után azonnal megsebzi a lényeinket. Így rögtön húzhatunk lapot az Acolyte of Painből, vagy két manáért kicsaphatunk egy 4/3-as Dozing Marksmant. Az Enrage, mint kifejezés kikerült ugyan a Hearthsone-ból, de nem szabad elfelejteni, hogy pont a Warrior volt az, ami a sebzett lényekkel jó barátságot ápolt a múltban is. Mivel csak ezekkel a kártyákkal szinte lehetetlen meccseket nyerni, ezért a megszokott Mech és Rush csomagot sem szabad lefelejteni a pakliból.

A kezdőkézben a Whipen kívül tartani kell az Eternium Rovert és a Town Criert, de Warrior mirrorban a Dr. Boom, Mad Genius is kötelező keep. Folyamatosan generálni kell a tempót, amikben segítenek a sebzésre izguló lények, a Mechek és a buffok egyaránt. A pakli készítője azt állította, hogy Rank 1-ig simán lement a fenti változattal, de ha addig nem is, Rank 5-ig lehet vele próbálkozni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!