vS meta jelentés: abszolút a legjobb deck a Bomb Hunter

vS meta jelentés: abszolút a legjobb deck a Bomb Hunter

Újabb hét, újabb Vicious Syndicate meta jelentés. A Bomb Hunter minden Rankon a legjobb deck!

A Hall of Fame és az új kártyák nem igazán zavartak be, ha kizárólag az élmezőnyre fókuszálunk. Mutatjuk a legfrissebb vS Standard meta jelentést!

Népszerűség

A szemfülesek észrevehetik, hogy a Hunter népszerűsége bizony csökken. Ez annak tükrében érdekes tény, hogy a Bomb Hunter amúgy simán a legerősebb deck jelenleg és a counterek száma nem növekedett érdemben. A legnagyobb nyertesei az elmúlt hétnek a Warrior és a Druid, amiknek egy-egy változata felveszi a versenyt erősségben simán Rexxar legjobb paklijaival is. A Rogue visszaesett, a Warlock meg lassan olyan mélységbe süllyed, amit csak a Priest és a Warrior élt át néhány "fekete betűs" hónapban.

Matchupok

Ha kizárólag arra fókuszálunk a matchupok bogarászása közben, hogy mi képes elverni a Bomb Huntert, akkor két decket kell kiemelni. Az agresszív és nagyon széles asztalon játszó Murloc Shaman egész jó százalékkal gyűri le a Bomb verziót, a másik a népszerűségéből ugyan néhány százalékot elvesztő, de még így is a legjobb Rogue deck összességében, a Hooktuskra épülő típus. A Control és Bomb Warrik fokozatosan törnek fel, de nem lehetetlen megállítani őket. A Cyclone, Freeze és Dragon Mage-et elő lehet húzni bátran, ha minden második ellenfél Garrosh cosplayt húzott, de a Midrange Hunterrel sem lehet mellélőni, amivel Bunnyhoppor zsinórban második hónapban is behúzta a Legend 1-et.

Erősorrend

A cím már elspoilerezte, hogy nem kell túl nagy meglepetésekre számítani, mivel minden pontján a Standard laddernek a Bomb Hunter az abszolút "number one". A versenytársak sorrendje azonban eltér, ugyanis Legenden belül nagyon jól muzsikál a Murloc Shaman, ami a Bomb Huntert, a Cyclone Mage-et és a Bomb Warrit is képes elverni, de a békaembereken kívül simán játszható még a Bomb és Control Warrior, a Midrange és Secret Hunter, a Cyclone Mage és az Aggro Overload Shaman is. A bátrabbak nyugodtan pörgethetik a Token Druidot és a Hooktusk Rogue-ot, akik szeretnének valami izgalmasat, azoknak a Pogo Rogue és az OTK Paladin ajánlható még, de fel kell készülni arra, hogy csak a tökéletes játék és a szerencse sem elég néha a győzelemhez.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!