Mobil bugfixek és Saviors of Uldum érdekességek!

Mobil bugfixek és Saviors of Uldum érdekességek!

Nem tétlenkednek a Blizzardnál. Folyamatosan jönnek az infók a SoU mechanikáival kapcsolatban, sőt lehet, hogy végre a mobilos hibáknak is vége, legalábbis egyelőre.

A 14.6-os patch több szempontból is fontos volt a Hearthstone játékosok számára. Két lap elköszönt a Standardtől, tíz megérkezett a Basic és Classic szettbe, de a legfontosabb, hogy a mobil eszközökön játszó kártyások eközben a legsötétebb poklokba váltották meg jegyüket köszönhetően a Blizzard legutóbbi frissítésének. Szerencsére a Blizzard reagált a játékosok teljesen jogos felháborodására, miközben még néhány újabb részletet is megosztottak a Saviors of Uldum Reborn mechanikájával kapcsolatban, sőt kitértek a Questekre és a League of Explorers visszatérő hőseire is!

Mobilos bugfix

Kijavították a hibát, ami akkor lépett fel, ha valaki meccs közben megnyomta a mobileszköze "Home" gombját és utána akart visszacsatlakozni a mérkőzésbe. Javították továbbá a "Global Asset Cellular Download" felugró ablak jelenséget is. Amit javasolnak még a fejlesztők, miközben folyamatosan próbálják feltárni a bejelentkezési problémákat, hogy mindenképp töröljük le és telepítsük újra a Hearthstone-t. Ezek után a 14.6 rendesen feltelepül és nem ragadunk be a Kocsma ajtajában.

Reborn, Questek és a LoE hősei

Kérdés: A Saviors of Uldum karakterei között feltűnő League of Explorers hősök a korábbi statokkal rendelkeznek majd?

Válasz: Jó ötletnek tűnhet, hogy azonos statokat kapjanak Reno Jacksonék, azonban ennél sokkal nehezebb megalkotni egy-egy lény végső értékeit. Figyelni kell az egyensúlyra, a potenciális kombókra, sőt arra is, hogy a lap milyen típusú (Aggrotól Controlig) deckbe illik majd bele. (Röviden: egyelőre nem tudni, valószínűleg nem lesznek azonosak a statok - szerk.)

Kérdés: A Reborn lények egy életerővel térnek vissza, de ez sebzett, vagy beállított egy HP lesz?

Válasz: Sebzett egy életerő lesz, vagyis fel lehet majd gyógyítani őket maximális életerőre.

Kérdés: Ha lemásolunk egy "Reborned" lényt, akkor megkapja a másolt lény a Reborn képességet?

Válasz: Ha a minion alapból Divine Shielddel rendelkezett, majd ez leütötték róla és utána másolták le, akkor a másolt lény nem kapott Divine Shieldet. A Reborn ugyanezen az elven működik.

Kérdés: Mi történik, ha Silence-elek egy Reborn lényt 1 HP-n?

Válasz: A Silence effekt leszedi a Reborn képességet a lényről.

Kérdés: Hogyan veszem észre, ha egy Reborn képesség aktiválódott?

Válasz: A vizuális effektet kell figyelni, hasonlóan mint a Divine Shield leütésekor.

Kérdés: Az Ossirian Tear képessége így hangzik: "A Choose One effektek esetében mindkét képesség egyszerre hat", de mi a helyzet a Wardruid Lotival?

Válasz: Egyszerűen csak próbálunk minél érthetőbben fogalmazni, ezért nem írtuk, hogy "minden képesség", mivel csak Loti rendelkezik egynél több Choose One kimenetellel. (Vagyis Lotinál mind az öt Choose One effekt egyszerre aktiválódik majd várhatóan - szerk.)

Kérdés: A Questing Exlporer az Un'Goros Questekkel is kombózik?

Válasz: Igen.

Solo Adventure

Megígérte a Blizzard, hogy minden kiegészítőhöz különleges egyszemélyes kalandot kapunk majd, de még nem sokat tudunk a Saviors of Uldummal érkezőről. Ami biztos, hogy valamikor szeptemberben jön majd ki, és a hivatalos bejelentés sincs már messze, ugyanis a következő hetekben erre is sor kerül.

Végül még egy fontos infó azoknak, akik az előrendelésen gondolkodnak. A Pre-Order bundle-ök egészen a megjelenés percéig elérhetőek lesznek a boltban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!