Ezeket a lapokat választjuk legszívesebben és legkevésbé a Magic Trick-ből

Ezeket a lapokat választjuk legszívesebben és legkevésbé a Magic Trick-ből

A statisztikák alapján a Secret lapok teljesen elvesztették jelentőségüket. 

A Rise of Shadows-ban érkezett Magic Trick lap nagyon hamar utat tört a Mage játékosok szíve felé, akik előszeretettel használják a legtöbb pakliban. Az RNG faktor ellenére a kártya igencsak jó szolgálatot tud tenni és könnyen kihúzhat minket a szorult helyzetből, a HSReplay oldala pedig nemrég el is készítette, hogy a játékosok milyen spelleket választanak legszívesebben és legkevésbé a lap által felajánlott három opció közül. Nézzük is a listát!

Legnépszerűbb választások

MagiC Trick

A játékosok nagy része érthető okokból előszeretettel választja a Magic Tricket a Magic Trick-ből, hiszen így 0 manáért egy új lehetőséget kapnak még egy szintén olcsóbb spell felfedezésére. 

Népszerűség: a választások 74.2%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 49.2%.

Ray of Frost

A Ray of Frost nem csak a Freeze, de a Cyclone pakliknak is alap kelléke lett, köszönhetően olcsóságának és a Twinspell képességnek. Ha ezt választjuk a három kártya közül, nem lőhetünk mellé. 

Népszerűség: a választások 71.1%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 50.3%.

Conjurer's Calling

Hasonlóan a Ray of Frost-hoz, a Conjurer's Calling is kihagyhatatlan manapság a Mage paklikból, így abszolút érthető, hogy ennyire népszerű választás a felfedezéskor, ráadásul olcsóbban nagyobb hasznát vesszük, ha ki akarjuk játszani a Mountain Giant kombinációt. 

Népszerűség: a választások 69.7%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 56.8%.

Frostbolt

Dog Grandmasters győztes Freeze Mage paklija elhozta a Frostbolt reneszánszát, így abszolút érthető a lap népszerűsége, de az olcsó fagyasztás és 3 sebzés igazából a többi archetípus számára is mindig jól jöhet. 

Népszerűség: a választások 68-5%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 48.9%.

Arcane Intellect

Végül, de nem utolsó sorban a klasszikus Arcane Intellect szerezte meg a népszerűségi lista ötödik helyét. Talán mondanom sem kell, hogy az olcsó laphúzás mennyire fontos a kaszt számára. 

Népszerűség: a választások 62.8%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 49.1%.

Cikkünk nem ért véget, folytatjuk a legnépszerűtlenebb opciókkal a tovább után!

Legnépszerűtlenebb választások

Mirror Entity

A Mirror Entity-ből egyszerűen lehetetlen jelenleg elegendő értéket kivenni ahhoz, hogy megérje választani, vagy egyáltalán belepakolni a pakliba. A lapnak sajnos nincs sok létjogosultsága, talán majd a következő metában. 

Népszerűség: a választások 33.4%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 46.7%.

Spellbender

A Spellbender és tulajdonképpen az összes Standard Secret ugyan abban a helyzetben van, mint a Mirror Entity, nincs itt az idejük és felesleges bármilyen erőforrást rájuk pazarolni, amikor vannak tőlük sokkal jobb opciók is. 

Népszerűség: a választások 29.9%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 52.9%.

 

Ice Barrier

A plusz armor mindig is jól jön a kaszt számára, azonban nyolc egységet a legtöbb ellenfél pillanatok alatt leolvaszt, szóval nem feltétlenül éri meg ezt választani még Aggro paklik ellen sem. 

Népszerűség: a választások 29.7%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 38.9%.

 

Vaporize

A Vaporize sajnos nagyon könnyen körbejátszható és annak ellenére, hogy tudunk vele meglepetéseket okozni, hosszú távon jobban járunk inkább egy másik spellel. 

Népszerűség: a választások 26.3%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 37%.

 

Book of Specters

A Book of Specters kétélű kard, hiszen elégetjük fele az esetlegesen felhúzott spelleket, így csak a nemrég bemutatott abszolút lény központú Dragon verzió játszik vele jelenleg. Ebből a pakliból azonban kimaradt azonban a Magic Trick, a Freeze és a Cyclone listák pedig nem kockáztathatnak, hogy esetleg elégetik mondjuk a Luna's Pocket Glaxy-t. 

Népszerűség: a választások 20.9%-ban szerepel. 

Győzelmi arány, ha kiválasztják: 44.2%.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Deckek átlagos győzelmi aránya: 36,1 %

Kövess Minket!