Sárkányháton a sárkány évében: Dragon Mage paklibemutató

Az elég húzós árú összeállításban minden is megtalálható, ami a győzelemhez kell. 

Habár a Hearthstone időszámítása szerint már a Sárkány évében vagyunk, a ladder metáját mégis a Mech lapok határozzák meg. A körülmények miatt a Bomb Hunter számít a leghatékonyabb paklinak jelenleg, de Rexxar nyomában szorosan ott van a Bomb és Control Warrior, továbbá a Murloc Shaman is. Ha szeretnétek átfogóbb képet kapni a paklik aktuális erőviszonyairól, fussátok végig a VS metajelentéséről szóló cikkünket!

A már említett paklik és kasztok mellett azért érdemes lehet rápróbálni a Mage-re is, ugyanis a Warrior áradat ellen a Freeze illetve Cyclone listák is ütőképesek tudnak lenni. Sokak számára már biztosan unalmasak ezek az összeállítások, szóval úgy gondoltuk, a figyelmetekbe ajánljuk a Dragon szinergiákra épülő listát, amit nemrég Thijs is próbálgatott közvetítésén. Vágjunk is bele!

Dragon Mage 

KódAAECAf0ECsUE+wa+7ALM9ALG+AKggAPolAOWmgOKngO3rAMKigHhB40Izu8CifECt/ECw/gC6IkD7IkDg5YDAA==

Ahhoz, hogy meglovagolhassuk a sárkánysereget, mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ugyanis a szóban forgó összeállítás közel 17 ezer varázsporba kerül, köszönhetően a temérdek Legendary és Epic lapnak. A felhozatalból a legnagyobb értéket egyértelműen a többi Mage pakliban is használt Luna's Pocket Galaxy képviseli, amit igyekeznünk kell minél hamarabb bevetni, hogy az olyan drága lények, mint a Giantek, a Crowd Roasterek, vagy Alexstrasza és Kalecgos csupán 1 manáért kerülhessenek ki a pástra. Tulajdonképpen ez a stratégiánk gerince, viszont ha a legendás varázslap mégse kerülne a kezünkbe, akkor sem kell aggódnunk, mivel a pakli jól fel van szerelve egyéb védelmi eszközökkel. Várakozhatunk például, hogy tele legyen a kezünk és repülhessen a Mountain Giant és Conjurer's Calling kombinációja, de építhetünk pástot is az olcsóbb, mégis plusz értéket adó lényekből, mint a Firetree Witchdoctor, az Arcane Keysmith, vagy a Scaleworm, illetve Twilight Drake. 

Kár lenne tagadni az RNG jelenlétét az összeállításban, főleg az értéket generáló lapok sokasága miatt. A játékba frissen bekerült Blightwing-ből például nagy eséllyel kaphatunk teljesen haszontalan Legendary lényt, szóval nem érdemes arra feltenni a mindent, hogy na majd esik belőle egy Velen, Antonidas, vagy mondjuk Deathwing. Éppen ezért nem is feltétlenül érdemes csak ezért a pakliért legyártani a kis sárkányt, továbbá igény és lapkészlet függvényében elhagyható az Arcane Keysmith, a Sunfury Protector, továbbá akár Arugal is, de van olyan változat is, amiből a Luna galaxisa marad ki, a variációk igazából végtelenek. Ha kíváncsiak vagytok egyébként, mit alkotott Thijs a paklival, indítsátok el az alábbi videót!

Nektek hogy tetszik egyébként ez a Dragon Mage pakli? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!